This oil is obtained from the kernels, taken from the cracked nuts of the palm. Това масло се получава от ядки, взети от пукнати ядки от палмово. This oil contains large proportions of lauric acid, its chemical composition is quite different from that of palm oil, and is used chiefly for making soap. Това масло съдържа големи пропорции на lauric киселина, нейните химически състав е доста различен от този на палмово масло, и се използва основно за извършване на сапун. Palm kernel oil is a lauric type, similar to coconut oil and produces hard […] Палма ядрото петрол е lauric вид, подобен на кокосови нефт и произвежда твърди […]
Read the full article... Прочетете пълната статия ... This is a thick, dark colored oil. Това е дебела, тъмно оцветени масло. Neem Seed Oil, Azadirachta indica (INCI: Azadirachta indica) The neem seed kernel is very rich in fatty acids, often up to 50 % of the kernel’s weight. Neem масло, Azadirachta показва (INCI: Azadirachta показва) на neem семена ядро, е много богата на мастни киселини, често до 50% от ядрото на тегло. Neem seed oil is very bitter with a garlic/sulfur smell; it contains vitamin E and other essential amino acids. Neem масло е много горчив, с чесън / сяра миризма; тя съдържа витамин Е и други основни аминокиселини. Neem oil […] Neem масло […]
Read the full article... Прочетете пълната статия ... Macadamia integrifolia: This tree is native to Australia. Macadamia integrifolia: Това дърво е роден на Австралия. Also known as Queensland nut oil, this cold pressed oil is high in palmitoleic acid, a monounsaturated fatty acid that acts as an antioxidant, preventing deterioration of cell membranes. Също така известен като куинслендски орех масло, студено пресовано масло, това е високо в palmitoleic киселина, monounsaturated мастни киселини, че действа като антиоксидант, предотвратява влошаването на клетъчни мембрани. For mature skin it is hydrating and gentle. За зряла кожа е hydrating и нежна. It is a skin lubricant and is easily absorbed by […] Той е лубрикант на кожата и лесно се абсорбира от […]
Read the full article... Прочетете пълната статия ... Kukui Nut Oil Aleurites moluccana. Kukui орех Ойл Aleurites moluccana. Kukui nut oil, brought to Hawaii by early Polynesian settlers, is quickly absorbed into the skin. Kukui орех масло, доведени до Хавайските о-ви от началото на Полинезийски заселници, бързо се абсорбира в кожата. Kukui nut oil is high in linoleic and linolenic essential fatty acids. Kukui орех петрола е висока и по-линоленова linolenic основни мастни киселини. Excellent for skin conditioning after sun exposure, as well as for acne, eczema, psoriasis, hemorrhoids, dry/wrinkled skin and offers good protection for […] Отличен за кондициониране на кожата след излагане на слънце, както и за акне, екзема, псориазис, hemorrhoids, суха / wrinkled кожата и предлага добра защита за […]
Read the full article... Прочетете пълната статия ... Jojoba organic(Simmondsia chinensis): Jojoba organic is very similar in composition to human natural skin oils. Jojoba органични (Simmondsia chinensis): Jojoba органични е много сходни по състав с кожата на човека естествени масла. It penetrates the skin rapidly to nourish it; also softens and moisturizes mature and dry skin. Тя прониква в кожата бързо, за да го nourish; също така да омекне и moisturizes зрели и суха кожа. Jojoba helps to heal inflamed skin conditions such as psoriasis or any form of dermatitis, helps control acne and oily scalps. Jojoba помага да се излекува възпалението на кожата условия, такива като псориазис или каквато и да е форма на дерматит, помага за контрол на акне и мазна scalps. Since it has […] Тъй като тя е […]
Read the full article... Прочетете пълната статия ...