Almond Nut Oil Алмонд ореховите петрол

Almond (Sweet) Prunus amygdalus, P. dulcis: Sweet almond oil is obtained from the nut of the tree, which is native to Asia and the Mediterranean. Бадеми (Благоухание) Prunus amygdalus, П. сладък: Сладки бадеми масло се получава от черупкови плодове от дърво, което е роден на Азия и Средиземноморието. This oil is a favorite carrier oil for essential oil aromatherapy blends, although it’s often used by itself for moisturizing skin. Това масло е любимото превозвач петрол за етерични масла ароматерапия смеси, въпреки че това е често използван от само себе си за хидратация на кожата. The oil has no scent and is a great nutrient for softening and conditioning the skin. На петрола не аромат и е отличен с нутриенти и инсталации за омекотяване на кожата. It’s been known to be especially suitable for eczema, itchy, dry and inflamed skin. То е било известно, че са особено подходящи за екзема, itchy, суха и възпалена кожа. Since it contains glucosides, vitamins and minerals, it makes a fabulous massage oil. Тъй като то съдържа glucosides, витамини и минерали, той прави интересни за масаж на петрола. Sweet almond oil is widely used in lotions, lotion bars, balms and soap; it saponifies easily and produces a mild soap with very good lather. Сладки бадеми петрол е широко използван в Лосион, Лосион барове, balms и сапун; го saponifies лесно и произвежда мек сапун с много добри lather. This oil can be used as a large percentage of the fats or as an oil added at trace. Това масло може да се използва като голям процент от мазнини или като масло, добавя се проследи. It’s recommended that you add just one ounce per pound of fats to the soap batch. Това е препоръчително да добавите само една унция на лирата на мазнини за сапун партида. Some users find that this oil goes rancid quickly, others feel they have no problem with the shelf life of almond oil. Някои потребители откриете, че този петрол отива rancid-бързо, други се чувстват те нямат проблем със срок на годност от ананас масло. Sweet almond should be stored in a cool place or refrigerated. Сладки бадеми трябва да се съхранява в хладно място или в хладилни камери. SAP value: 192.5. SAP стойност: 192,5. INCI: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil. INCI: Prunus Amygdalus сладък (Сладки бадеми) масло. Our Sweet almond oil is edible and is high in monounsaturated fat; these fats are typically liquid at room temperature, but solidify when refrigerated. Нашите Сладки бадеми петрол е годни за консумация и е високо в monounsaturated мазнини; тези мазнини обикновено са течни при стайна температура, но когато solidify в хладилни камери. Consuming foods high in monounsaturated fats may reduce the risk of heart attacks. Висока консумация на храни в monounsaturated мазнини може да намали риска от сърдечен нападения. Instead of sauteeing that chicken in butter, try almond oil. Вместо да sauteeing, че пиле в масло, бадеми, опитайте масло. It’sa delicious way to do something good for your heart. Това е вкусна начин да направите нещо добро за вашето сърце.

Almond Алмонд


Latin Name : prunus dulcis, prunus amygdalus Латински Име: на Prunus сладък, на Prunus amygdalus

Alternative Name : sweet almond Алтернативно Име: сладък бадем

Forms Available : oil, nut, wood, extract Формуляри: петрол, орех, дърво, екстракт

Almond - prunus dulcis, prunus amygdalus - The Sweet Almond tree has dark-colored bark, rose to white flowers in early spring, and dry-fleshed fruit with a pitted stone containing the nut. Алмонд - на Prunus сладък, на Prunus amygdalus - The Сладки бадеми дърво е тъмно-цветни кора, се увеличават с бели цветя в ранна пролет и сухо fleshed плодове без костилка, с камък, съдържащ орех.
Almonds flavor many dishes. Бадеми вкус много ястия. Almond oil is a fixed oil pressed from the Sweet Almond seeds and is used in cosmetics, massage oils, and medicines. Алмонд петрол е фиксиран петрол пресовани от Сладки бадеми семена и е използвано в козметиката, масаж масла и лекарства.
Almonds must be chewed well and slowly. Бадеми трябва да се дъвчел добре и бавно. The whole raw almond had been described as a cancer preventative. Цялата сурови бадеми бе описана като рак на превантивни. Arabs crossing vast deserts live on only almonds, dates and water. Арабите пресичане огромното пустини на живо само за бадемите, датите и вода. One ounce of almonds can be soaked overnight in four ounces of water and blended in the morning to make a milk substitute. Една унция на бадеми могат да бъдат напоени с овърнайт в четири унции на вода и смесени в сутринта, да се направи подмяна на мляко. Peeled almonds can relieve heartburn. Белени бадеми могат да облекчат киселини. Ground almonds make a wonderful facial scrub. Приземен бадеми прави чудесни челюстна Прочистете. The oil relieves coughs and hoarseness. В петрол облекчения coughs и hoarseness. Almonds have very little starch, and the butter and flour of the nuts is recommended for diabetics. Бадеми са много малко нишесте, както и масло и брашното на ядки се препоръчва за диабетици.
Caution - Almonds contain hydrocyanic acid and can be toxic if eaten in large amounts such as over 50 kernels for an adult and ten for a child. Внимание - Лимони съдържат циановодородна киселина и могат да бъдат токсични, ако консумират в големи количества, като над 50 ядра за възрастен и десет за дете.
Sweet almond oil is obtained from the nut of the tree, which is native to Asia and the Mediterranean. Сладки бадеми масло се получава от черупкови плодове от дърво, което е роден на Азия и Средиземноморието. This oil is a favorite carrier oil for essential oil aromatherapy blends, although it’s often used by itself for moisturizing skin. Това масло е любимото превозвач петрол за етерични масла ароматерапия смеси, въпреки че това е често използван от само себе си за хидратация на кожата. The oil has no scent and is a great nutrient for softening and conditioning the skin. На петрола не аромат и е отличен с нутриенти и инсталации за омекотяване на кожата. It’s been known to be especially suitable for eczema, itchy, dry and inflamed skin. То е било известно, че са особено подходящи за екзема, itchy, суха и възпалена кожа. It’s very lubricating but not very penetrating. Това е много смазващи, но не много проникваща. Since it contains glucosides, vitamins and minerals, it makes a fabulous massage oil. Тъй като то съдържа glucosides, витамини и минерали, той прави интересни за масаж на петрола. It’s widely used in lotions, lotion bars, balms and soap. Той е широко използван в Лосион, Лосион барове, balms и сапун. Sweet almond oil saponifies easily and produces a mild soap with very good lather. Сладки бадеми петрол saponifies лесно и произвежда мек сапун с много добри lather. This oil can be used as a large percentage of the fats or as an oil added at trace. Това масло може да се използва като голям процент от мазнини или като масло, добавя се проследи.
Aromatherapy & Health Uses : The oil is a great base for massage, bath, body and skin-care products. Ароматерапия & здраве употреби: на петрол е голяма база за масаж, баня, тялото и кожата грижи продукти. Sweet Almond oil is scentless and nourishing to the skin. Сладки бадеми петрол е scentless и подхранващо на кожата.

Other Uses : Wood - Burn for money, riches and wisdom. Други употреби: Дървесина - Запис на пари, богатство и мъдрост. Almond wood makes a nice magical wand. Алмонд дърво прави приятен магическа палка. Sweet Almond Oil is one of the primary carrier oils for ritual and anointing blends. Сладки бадеми с нефт е една от основните превозвач масла за ритуално помазване и смеси.


[ Purchase Almond Based Products ] [Покупка Алмонд продукти]
- --
[ Recipes ] [Рецепти]

Posted in Almond on Jun 19th, 2008, 4:38 am by michael Публикувано в Алмонд на 19-ти юни 2008, от 4:38 ч. michael

No comments yet. Все още няма коментари. Be the first. Бъдете първия.

Leave a reply Оставете коментар

Close Затварям
E-mail It Е-мейл Тя