Macadamia Nut Oil Кашу петрол
Macadamia integrifolia: This tree is native to Australia. Macadamia integrifolia: Това дърво е роден на Австралия. Also known as Queensland nut oil, this cold pressed oil is high in palmitoleic acid, a monounsaturated fatty acid that acts as an antioxidant, preventing deterioration of cell membranes. Също така известен като куинслендски орех масло, студено пресовано масло, това е високо в palmitoleic киселина, monounsaturated мастни киселини, че действа като антиоксидант, предотвратява влошаването на клетъчни мембрани. For mature skin it is hydrating and gentle. За зряла кожа е hydrating и нежна. It is a skin lubricant and is easily absorbed by the skin, sometimes described as a “”"”vanishing oil.”"”" Helpful in cases of sunburn and wound healing. This oil has a long shelf life and good resistance to rancidity. It also has a mild laxative action. Macadamia nut oil contains about 80% monounsaturated fatty acids and a higher percentage of palmitoleic acid than other vegetable oils. Palmitoleic acid does not occur in any other plant oil. SAP value: 195.0. INCI: Madamamia integrifolia (Macadamia nut) seed oil. At 3%, macadamia oil is the lowest of all culinary oils in polyunsaturated Omega 6 fatty acids (olive oil=8%, canola=23%). Excessive Omega 6 Fatty Acids may have an adverse impact on blood clotting, immune function & inflammation. Monounsaturates tend to lower LDL (bad) cholesterol levels but do not change HDL (good) cholesterol levels. Polyunsaturates lower both. Macadamia oil is 55-67% oleic acid. Oleic acid apparently increases the incorporation of omega-3 fatty acids into cell membranes. This oil is low in saturated fat (approximately 14%, of which roughly 26% is benign Stearic acid). Because of its high smoke point and monounsaturated level, Macadamia oil is least likely to develop the unhealthful trans fatty acids and lipid peroxides when heated. Can be used for stir-fry because of its very high smoke point 410ºF. (Depending on quality and age, olive oil breaks down at less than 325°̊). Macadamia oil has a very long shelf life due to the high natural levels of monounsaturates (that limit the points where oxygen can attack) and antioxidants (that restrict oxidation). Той е лубрикант на кожата и лесно се абсорбира от кожата, понякога описан като "" "" ДОМА петрол ."""" полезно в случаи на sunburn и заздравяване на раните. Това масло е с дълъг срок на годност и добра устойчивост на гранивост. Той също е с лека laxative действия. Кашу масло съдържа около 80% monounsaturated мастни киселини и по-висок процент на palmitoleic киселина в сравнение с другите растителни масла. Palmitoleic киселина не се проявява при всички други растителни масла. SAP стойност: 195,0. INCI: Madamamia integrifolia (Кашу) маслодайни семена. На 3%, макадемия масло е най-ниският от всички кулинарни масла в polyunsaturated Omega 6 мастни киселини (зехтин = 8%, център = 23%). Прекалено Omega 6 мастни киселини може да окаже неблагоприятно въздействие върху съсирваемостта на кръвта, имунната функция & възпаление. Monounsaturates тенденция за намаляване на LDL (лош) нива на холестерол, но не променя HDL (добър) нива на холестерол. полиненаситени по-нисък в двете. Macadamia петрол е 55-67% олеинова киселина. олеинова киселина очевидно увеличава включването на Омега-3 мастни киселини в клетъчни мембрани. Този петрол е ниско в наситени мазнини (около 14%, от които приблизително 26% е доброкачествен Стеаринова киселина). Благодарение на високата си точка и дим monounsaturated ниво, Macadamia масло е малко вероятно да се развие unhealthful транс мастни киселини и липидния peroxides При нагряване. могат да бъдат използвани за Разбиваме-запържваме, защото си много висока точка дим 410 º F. (В зависимост от качеството и възраст, зехтин, почивки определяне на по-малко от 325 ° ̊). Macadamia петрол е много дълъг срок на годност се дължи на високите нива на физическите monounsaturates (този лимит на точките, където кислород може атака) и антиоксиданти (които ограничават окисление).
| Macadamia Oil Macadamia Ойл | |
| |
Latin Name : macadamia integrifolia Латински Име: макадемия integrifolia Forms Available : oil Формуляри: петрол Macadamia Oil - macadamia integrifolia - This tree is native to Australia. Macadamia масло - макадемия integrifolia - Това дърво е роден на Австралия. Also known as Queensland nut oil, this cold pressed oil is high in palmitoleic acid, a monounsaturated fatty acid that acts as an antioxidant, preventing deterioration of cell membranes. Също така известен като куинслендски орех масло, студено пресовано масло, това е високо в palmitoleic киселина, monounsaturated мастни киселини, че действа като антиоксидант, предотвратява влошаването на клетъчни мембрани. For mature skin it is hydrating and gentle. За зряла кожа е hydrating и нежна. It is a skin lubricant and is easily absorbed by the skin, sometimes described as a “”"”vanishing oil.”"”" Helpful in cases of sunburn and wound healing. This oil has a long shelf life and good resistance to rancidity. It also has a mild laxative action. Macadamia nut oil contains about 80% monounsaturated fatty acids and a higher percentage of palmitoleic acid than other vegetable oils. Palmitoleic acid does not occur in any other plant oil. Той е лубрикант на кожата и лесно се абсорбира от кожата, понякога описан като "" "" ДОМА петрол ."""" полезно в случаи на sunburn и заздравяване на раните. Това масло е с дълъг срок на годност и добра устойчивост на гранивост. Той също е с лека laxative действия. Кашу масло съдържа около 80% monounsaturated мастни киселини и по-висок процент на palmitoleic киселина в сравнение с другите растителни масла. Palmitoleic киселина не се проявява при всички други растителни масла. Aromatherapy & Health Uses : Helpful in cases of sunburn and wound healing. Ароматерапия & здраве употреби: полезно в случаи на sunburn и заздравяване на раните. For mature skin it is hydrating and gentle. За зряла кожа е hydrating и нежна. It is a skin lubricant and is easily absorbed by the skin Той е лубрикант на кожата и лесно се абсорбира от кожата [ Purchase Macadamia Oil Based Products ] [Покупка макадемия петролни продукти на основата] - -- [ Recipes ] [Рецепти] | |























