Shea Nut Oil Шей ореховите петрол
Shea Butter (Butyrospermum parkii) is obtained by cold pressing of the fruits (seeds) of the karité tree followed by a full refining process. Шей масло (Butyrospermum parkii) се получава чрез студено пресоване на плодовете (семената) на karité дърво, последвано от пълно процес на рафиниране. During the pressing of the butter, a liquid fraction appears as shea oil which offers an exceptional skin feel. При натискане на маслото, течна фракция, както изглежда, Шей масло, което предлага изключително кожата се чувстват. Shea is well known to assist cutaneous dryness, dermatitis and dermatoses, eczema, solar erythema and burns. Шей е добре известно, да съдейства кожни сухота, дерматит и dermatoses, екзема, еритема и слънчеви изгаряния. In Europe this oil is used in foods and confections to replace fats and to enhance food texture and flavor. В Европа този петрол се използва в храни и confections да замени мазнини и за увеличаване на храните текстура и вкус. The oil is golden in color. На петрола е златист цвят. Suggested uses: Use from 3% to 20% in creams and lotions, soaps and balms, or 100% pure as a moisturizing serum or massage oil. Предложени употреби: Използвайте от 3% до 20% в кремове и Лосион, сапуни и balms, или 100% чист като хидратация серум или масаж на петрола. Use it in lip balms, body butters, soap and other toiletries where you might prefer a liquid oil rather than solid shea butter. Използвайте го по устните balms, тялото масла, сапун и други тоалетни принадлежности, където бихте могли да предпочетете един течен петрол, отколкото твърди Шей масло. This oil can be used straight as a massage oil or can become part of a massage oil blend. Това масло може да се използва направо като за масаж на нефт или може да стане част от един масаж на петрола смес. Shelf life: @18 months if properly stored. Срок на годност: @ 18 месеца, ако правилно съхранение. SAP value: 170-195. SAP стойност: 170-195. INCI: Butyrospermum Parkii Seed Oil. INCI: Butyrospermum Parkii масло.
Shea Oil Шей Ойл | |
| |
Forms Available : oil, butter Формуляри: масло, масло Shea Oil - butyrospermum parkii - Shea is well known to assist cutaneous dryness, dermatitis and dermatoses, eczema, solar erythema and burns. Шей масло - butyrospermum parkii - Шей е добре известно, да съдейства кожни сухота, дерматит и dermatoses, екзема, еритема и слънчеви изгаряния. In Europe this oil is used in foods and confections to replace fats and to enhance food texture and flavor. В Европа този петрол се използва в храни и confections да замени мазнини и за увеличаване на храните текстура и вкус. The oil is golden in color. На петрола е златист цвят. Suggested uses: Use from 3% to 20% in creams and lotions, soaps and balms, or 100% pure as a moisturizing serum or massage oil. Предложени употреби: Използвайте от 3% до 20% в кремове и Лосион, сапуни и balms, или 100% чист като хидратация серум или масаж на петрола. Use it in lip balms, body butters, soap and other toiletries where you might prefer a liquid oil rather than solid shea butter. Използвайте го по устните balms, тялото масла, сапун и други тоалетни принадлежности, където бихте могли да предпочетете един течен петрол, отколкото твърди Шей масло. This oil can be used straight as a massage oil or can become part of a massage oil blend. Това масло може да се използва направо като за масаж на нефт или може да стане част от един масаж на петрола смес. Aromatherapy & Health Uses : Shea is well known to assist cutaneous dryness, dermatitis and dermatoses, eczema, solar erythema and burns. Ароматерапия & здраве употреби: Шей е добре известно, да съдейства кожни сухота, дерматит и dermatoses, екзема, еритема и слънчеви изгаряния. [ Purchase Shea Oil Based Products ] [Покупка Шей петролни продукти на основата] - -- [ Recipes ] [Рецепти] | |























