Walnut Oil Орех Ойл

Walnut oil (Juglans regia): Very unsaturated, walnut oil presents good moisturizing, anti-aging, regenerative, emollient and toning properties. Орех петрол (Juglans regia): Много мастни, орех нефт представлява добра хидратация, анти-стареене, възраждащ, emollient и toning свойства. This oil is obtained from walnut kernels by cold expression and subsequent refining. Това масло се получава от орехови ядки със студена словото и последващо рафиниране. Walnuts are unique among nuts because the essential fat they contain is primarily polyunsaturated (the source of omega-3 fatty acids.). Орехи са уникални сред орехи, защото те съдържат мазнини от съществено значение е преди всичко polyunsaturated (източникът на Омега-3 мастни киселини.). Walnuts contain a host of other important vitamins and minerals. Орехи съдържат множество други важни витамини и минерали. Walnut oil is a clear, grease less, penetrating oil, that is a rich source of fatty acids essential to maintaining the skin’s cellular integrity. Орех петрол е ясен, грес по-малко, проникваща петрол, който е богат източник на мастни киселини от съществено значение за запазване на целостта на кожата на клетъчна. Walnut oil is not a cooking oil; high heat destroys its delicate flavor. Орех петрол не е готвене масло; висока топлинна разрушава му деликатен вкус. Where it does shine is as an ingredient in a salad dressing or a fresh pasta sauce. Когато той не е блясък като съставка в дресинг салата или пресни макаронени изделия сос. It can be used in any cosmetic product as an active principal or as a carrier in the oily phase, without any proportion limit. Той може да бъде използвана във всеки козметичен продукт като активно главницата или като превозвач в маслена фаза, без никаква част лимит. Shelf life if refrigerated: at least 6 months. Срок на годност, ако охладени: най-малко 6 месеца. SAP: 189-198 INCI: Walnut (Juglans regia) oil. SAP: 189-198 INCI: Орех (Juglans regia) масло.


Walnut Oil Орех Ойл


Latin Name : juglans regia Латински Име: juglans regia

Forms Available : oil Формуляри: петрол

Walnut Oil - juglans regia - Very unsaturated, walnut oil presents good moisturizing, anti-aging, regenerative, emollient and toning properties. Орех масло - juglans regia - Много мастни, орех нефт представлява добра хидратация, анти-стареене, възраждащ, emollient и toning свойства. This oil is obtained from walnut kernels by cold expression and subsequent refining. Това масло се получава от орехови ядки със студена словото и последващо рафиниране. Walnuts are unique among nuts because the essential fat they contain is primarily polyunsaturated -the source of omega-3 fatty acid. Орехи са уникални сред орехи, защото те съдържат мазнини от съществено значение е преди всичко polyunsaturated-източникът на Омега-3 мастни киселини. Walnuts contain a host of other important vitamins and minerals. Орехи съдържат множество други важни витамини и минерали. Walnut oil is a clear, grease less, penetrating oil, that is a rich source of fatty acids essential to maintaining the skin’s cellular integrity. Орех петрол е ясен, грес по-малко, проникваща петрол, който е богат източник на мастни киселини от съществено значение за запазване на целостта на кожата на клетъчна. Walnut oil is not a cooking oil; high heat destroys its delicate flavor. Орех петрол не е готвене масло; висока топлинна разрушава му деликатен вкус. Where it does shine is as an ingredient in a salad dressing or a fresh pasta sauce. Когато той не е блясък като съставка в дресинг салата или пресни макаронени изделия сос. It can be used in any cosmetic product as an active principal or as a carrier in the oily phase, without any proportion limit. Той може да бъде използвана във всеки козметичен продукт като активно главницата или като превозвач в маслена фаза, без никаква част лимит.

Aromatherapy & Health Uses : Very unsaturated, walnut oil presents good moisturizing, anti-aging, regenerative, emollient and toning properties. Ароматерапия & здраве употреби: Много мастни, орех нефт представлява добра хидратация, анти-стареене, възраждащ, emollient и toning свойства.


[ Purchase Walnut Oil Based Products ] [Покупка орех петролни продукти на основата]
- --
[ Recipes ] [Рецепти]




Posted in Walnut on Jun 18th, 2008, 5:24 am by michael Публикувано в Орех на 18-ти юни 2008, от 5:24 ч. michael

No comments yet. Все още няма коментари. Be the first. Бъдете първия.

Leave a reply Оставете коментар

Close Затварям
E-mail It Е-мейл Тя