Perilla гайка на нефт

Също така е известно на английски език, както perilla, бифтек растения, китайски босилек, джоджен лилаво. Масленото е силно ненаситена с йод номера от 185 до 208, и включва линоленова, linoleic и олеинова киселини. Тя е с високо съдържание на линоленова, приблизително 64%. Perilla зеленина и масло се използват широко в корейската кухня. Масленото е ясно, [...]

Прочети цялата статия ...
Публикувано в Perilla на 20 март 2009, 6:51 ч. от Майкъл Коментари Off

Орехови ядки Ойл

Въпреки това, той също има редица ползи за здравето, когато приема вътрешно. Този петрол се храни клас. Тя е само 9,5% наситени мазнини в сравнение с маслиново масло, което е 13,5%. Той има повече от 90% ненаситени мастни киселини monounsaturated с 50% и 40% polyunsaturated. Това масло е светло и неутрални в вкусова (за разлика от маслиново масло, което е [...]

Прочети цялата статия ...
Публикувано в орехов на 16 март, 2009, 10:30 ч. от Майкъл Коментари Off

Palm Kernel гайка на нефт

Това масло се получава от ядки, взети от пукнати орехи на дланта. Това масло съдържа голям процент lauric киселина, нейните химически състав е доста различен от този на палмово масло, и се използва основно за извършване на сапун. Palm ядро петрол е lauric вид, подобен на кокосово масло и произвежда твърди [...]

Прочети цялата статия ...
Публикувано в Палм Kernel на 15 март, 2009 г., 11:29 ч. от Майкъл Коментари Off

Neem гайка на нефт

Това е дебел, тъмен цвят масло. Neem олио, Azadirachta показатели (INCI: Azadirachta индийският) В neem семена ядрото е много богато на мастни киселини, често до 50% на ядрото на тегло. Neem олио е много горчиво с чесън / серен мирис; той съдържа витамин Е и други важни аминокиселини. Neem масло [...]

Прочети цялата статия ...
Публикувано в Neem на 14 март, 2009 г., 12:51 ч. от Майкъл Коментари Off

Macadamia гайка на нефт

Macadamia integrifolia: Това дърво е роден в Австралия. Също известен като Куинсланд орех масло, студено пресовани това масло е високо в palmitoleic киселина, A monounsaturated мастна киселина, който действа като антиоксидант, предотвратяване на влошаването на клетъчните мембрани. За зряла кожа е хидратиращо и леко. Тя е кожен лубрикант и лесно се абсорбира от [...]

Прочети цялата статия ...
Публикувано в Macadamia на 12 март, 2009, 2:42 ч. от Майкъл Коментари Off

«Предишна страница - Следваща страница»

Затварям
Е-мейл Това