Това е дебел, тъмен цвят масло. Neem олио, Azadirachta показатели (INCI: Azadirachta индийският) В neem семена ядрото е много богато на мастни киселини, често до 50% на ядрото на тегло. Neem олио е много горчиво с чесън / серен мирис; той съдържа витамин Е и други важни аминокиселини. Neem масло [...]
Прочети цялата статия ... Macadamia integrifolia: Това дърво е роден в Австралия. Също известен като Куинсланд орех масло, студено пресовани това масло е високо в palmitoleic киселина, A monounsaturated мастна киселина, който действа като антиоксидант, предотвратяване на влошаването на клетъчните мембрани. За зряла кожа е хидратиращо и леко. Тя е кожен лубрикант и лесно се абсорбира от [...]
Прочети цялата статия ... Kukui Nut Ойл Aleurites moluccana. Kukui орех масло, доведени до Хавай в началото на полинезийски заселници, бързо се абсорбира в кожата. Kukui орех масло е високо в linoleic линоленова и незаменими мастни киселини. Отличен за кондициониране на кожата след излагане на слънце, както и за акне, екзема, псориазис, хемороиди, суха / намачкан кожата и предлага добра защита за [...]
Прочети цялата статия ... Jojoba органични (Simmondsia chinensis): Jojoba органични е много сходни по състав за човешкото физическо кожата масла. Тя прониква през кожата бързо, за да го храня; също омекотява и овлажнява зряла и суха кожа. Jojoba помага да се лекува възпалени кожни състояния като псориазис или каквато и да е форма на дерматит, помага за контрол акне и мазна scalps. Тъй като тя е [...]
Прочети цялата статия ... Конопено семена, производство на растително масло, което е високо в протеин и могат да бъдат използвани в рамките на най-различни храни и козметика. Конопеното олио ви предлагаме се смята за "свръх естествени", е минимално рафинирани, и е получен от студ, expeller-пресовани метод. Той е с характерна миризма зеленчуци с жълт до зеления цвят. [...]
Прочети цялата статия ...