Palm Kernel Nut Oil Olej z palmových jader Matice

This oil is obtained from the kernels, taken from the cracked nuts of the palm. Tento olej se získává z jader, převzaté z drcených ořechů na dlaň. This oil contains large proportions of lauric acid, its chemical composition is quite different from that of palm oil, and is used chiefly for making soap. Tento olej obsahuje velké podíly kyseliny laurové, její chemické složení je zcela odlišné od toho, že z palmového oleje, a používá se hlavně pro výrobu mýdla. Palm kernel oil is a lauric type, similar to coconut oil and produces hard […] Palmojádrový olej je laurové typu, podobně jako kokosový olej a vyrábí tvrdé […]

Read the full article... Přečtěte si celý článek ...
Posted in Palm Kernel on Jul 2nd, 2008, 2:31 pm by michael Publikováno v Palm jádra na 2. červenec 2008, 2:31 pm by michael

Neem Nut Oil Neem Matice Ropa

This is a thick, dark colored oil. To je hustý, tmavé barevné oleje. Neem Seed Oil, Azadirachta indica (INCI: Azadirachta indica) The neem seed kernel is very rich in fatty acids, often up to 50 % of the kernel’s weight. Neem olej, Azadirachta indica (INCI: Azadirachta indica) V neem osiva Jádro je velmi bohaté na mastné kyseliny, často až do výše 50% z jádra váhy. Neem seed oil is very bitter with a garlic/sulfur smell; it contains vitamin E and other essential amino acids. Neem olej je velmi hořká s česnekem / zápach síry, obsahuje vitamín E a dalších esenciálních aminokyselin. Neem oil […] Neem oleje […]

Read the full article... Přečtěte si celý článek ...
Posted in Neem on Jul 1st, 2008, 3:25 pm by michael Publikováno v Neem na 1. červenec 2008, 3:25 pm by michael

Macadamia Nut Oil Lískový ořech Ropa

Macadamia integrifolia: This tree is native to Australia. Macadamia integrifolia: Tento strom je nativní do Austrálie. Also known as Queensland nut oil, this cold pressed oil is high in palmitoleic acid, a monounsaturated fatty acid that acts as an antioxidant, preventing deterioration of cell membranes. Známý také jako Queensland ořech olej, to je za studena lisované oleje s vysokým palmitoleic kyseliny, a mononenasycené mastné kyseliny, které působí jako antioxidanty, které zabraňují poškození buněčných membrán. For mature skin it is hydrating and gentle. Pro zralou kůži, že je hydrataci a jemnou. It is a skin lubricant and is easily absorbed by […] Jedná se o mazivo kůže a je snadno absorbovány do […]

Read the full article... Přečtěte si celý článek ...
Posted in Macadamia on Jun 30th, 2008, 4:38 pm by michael Publikováno v Macadamia dne 30. června 2008, 4:38 pm by michael

Kukui Nut Oil Kukui Matice Ropa

Kukui Nut Oil Aleurites moluccana. Kukui Matice Ropa Aleurites moluccana. Kukui nut oil, brought to Hawaii by early Polynesian settlers, is quickly absorbed into the skin. Kukui ořech olej, podaná na Havaj do začátku thajskou osadníci, se rychle vstřebává do pokožky. Kukui nut oil is high in linoleic and linolenic essential fatty acids. Kukui ořech olej s vysokým obsahem linolové a linolenové esenciální mastné kyseliny. Excellent for skin conditioning after sun exposure, as well as for acne, eczema, psoriasis, hemorrhoids, dry/wrinkled skin and offers good protection for […] Výborný na kožní klimatizace po sluneční expozici, stejně jako u akné, ekzém, psoriáza, hemoroidy, suchá / vrásčitá kůže a nabízí dobrou ochranu pro […]

Read the full article... Přečtěte si celý článek ...
Posted in Kukui on Jun 29th, 2008, 5:30 pm by michael Publikováno v Kukui dne 29. června 2008, 5:30 pm by michael

Jojoba Nut Oil Jojobového Matice Ropa

Jojoba organic(Simmondsia chinensis): Jojoba organic is very similar in composition to human natural skin oils. Jojobového organické (Simmondsia chinensis): jojobový ekologickém je velice podobné složení lidského přírodní kůže olejů. It penetrates the skin rapidly to nourish it; also softens and moisturizes mature and dry skin. Je proniká do pokožky rychle krmit ho, také změkčuje a zvlhčuje zralou a suchou pokožku. Jojoba helps to heal inflamed skin conditions such as psoriasis or any form of dermatitis, helps control acne and oily scalps. Jojobového pomáhá léčit zánět kůže podmínky, jako je lupénka nebo v jakékoli podobě dermatitidy, akné a pomáhá kontrola olejové skalpuje. Since it has […] Vzhledem k tomu, že je […]

Read the full article... Přečtěte si celý článek ...
Posted in Jojoba on Jun 28th, 2008, 7:28 pm by michael Publikováno v jojobového dne 28. června 2008, 7:28 pm by michael

Next Page » Další strana »

Close Zavřít
E-mail It E-mail je