Jojoba organic(Simmondsia chinensis): Jojoba organic is very similar in composition to human natural skin oils. Jojobového organické (Simmondsia chinensis): jojobový ekologickém je velice podobné složení lidského přírodní kůže olejů. It penetrates the skin rapidly to nourish it; also softens and moisturizes mature and dry skin. Je proniká do pokožky rychle krmit ho, také změkčuje a zvlhčuje zralou a suchou pokožku. Jojoba helps to heal inflamed skin conditions such as psoriasis or any form of dermatitis, helps control acne and oily scalps. Jojobového pomáhá léčit zánět kůže podmínky, jako je lupénka nebo v jakékoli podobě dermatitidy, akné a pomáhá kontrola olejové skalpuje. Since it has […] Vzhledem k tomu, že je […]
Read the full article... Přečtěte si celý článek ... Hemp seeds produce a vegetable oil that is high in protein and can be used within a variety of foods and cosmetics. Konopných semen vyrábět rostlinné oleje, který je vysoký obsah bílkovin a může být použit v nejrůznějších potravin a kosmetiky. The hemp seed oil we offer you is considered “ultra natural”, is minimally refined, and is obtained by cold, expeller-pressed method. Konopí, osiva olejnin Vám nabízíme, je považována za "velmi přirozené", je minimálně rafinované, a je získaný za studena, expelerů-lisované metody. It has a characteristic vegetable odor with a yellow to green color. Má charakteristický zápach zeleniny se žlutou k zelené barvě. […]
Read the full article... Přečtěte si celý článek ... Hazelnut oil, 8 oz. Olej z lístkových oříšků, 8 oz. Hazelnut Oil Corylus avellana Hazelnuts yield a pale amber oil with a pleasant aroma. Olej z lístkových oříšků Corylus avellana Lískové výnos světle oranžová oleje s příjemnou vůní. Its composition is similar to almond oil for which it’s often substituted. Jeho složení je podobné mandlový olej, pro který je často zastoupen. This is the only fixed nut oil with an astringent quality, making it beneficial for use on oily skin. Toto je pouze fixní matice olej s astringentní kvality, což je výhodné i pro použití na mastné pokožky. It absorbs quickly and is useful […] Je absorbuje rychle a je užitečné, […]
Read the full article... Přečtěte si celý článek ... Grapeseed Oil ( Vitis vinifera ) is an ecologically sound product that is made from the seeds of grapes after the wine is pressed. Grapeseed Ropa (Vitis vinifera) je ekologicky produkt, který je vyroben ze semen hroznů po víně je lisovaný. Grapeseed oil is high in vitamin E and is 76% essential fatty acid, linoleic acid (also known as Omega 6). Grapeseed olej s vysokým obsahem vitaminu E, je 76% esenciální mastné kyseliny, kyselina linolová (též známé jako Omega 6). It is low in saturated fat, contains natural chlorophyll and valuable […] Je nízký obsah nasycených tuků, obsahuje přírodní chlorofyl a cenné […]
Read the full article... Přečtěte si celý článek ... Flax seed oil contains high levels of Omega 3 and Omega 6 fatty acids (linolenic and linoleic) all of which provide numerous health and skin benefits. Len olej obsahuje vysoké množství Omega 3 a Omega 6 mastné kyseliny (linolová a linolenová) všechny, které poskytují mnoho zdraví a kůže výhody. It is said that these essential fatty acids are vital for various health functions: digestion, brain development, circulation, skin and anti-aging and to combat inflammation. Říká se, že tyto esenciální mastné kyseliny jsou životně důležité pro různé zdravotní funkce: trávení, rozvoj mozku, oběh, kůži a anti-stárnutí a na boj proti zánětu. The color of this […] Barva tohoto […]
Read the full article... Přečtěte si celý článek ...