Shea Nut Oil Shea Matice Ropa
Shea Butter (Butyrospermum parkii) is obtained by cold pressing of the fruits (seeds) of the karité tree followed by a full refining process. Bambucké máslo (Butyrospermum parkii) se získává lisováním za studena z plodů (semen) ze stromu karité následuje plný rafinovaného. During the pressing of the butter, a liquid fraction appears as shea oil which offers an exceptional skin feel. Při stisknutí se máslo, kapalné frakce jeví jako Shea olej, která nabízí výjimečné kůži cítit. Shea is well known to assist cutaneous dryness, dermatitis and dermatoses, eczema, solar erythema and burns. Shea je dobře známo, že pomáhají kůži sucha, a dermatoses dermatitida, ekzém, solární erytém a popáleniny. In Europe this oil is used in foods and confections to replace fats and to enhance food texture and flavor. V Evropě tento olej se používá v potravinách a confections nahradit tuky a zvýšit potravin texturu a příchuť. The oil is golden in color. Olej je ve zlaté barvě. Suggested uses: Use from 3% to 20% in creams and lotions, soaps and balms, or 100% pure as a moisturizing serum or massage oil. Doporučené použití: Použití od 3% do 20% v krémy a pleťová mléka, mýdla a balms, nebo 100% čistého jako zvlhčující séru nebo masážní olej. Use it in lip balms, body butters, soap and other toiletries where you might prefer a liquid oil rather than solid shea butter. Používejte ji v rtu balms, tělo máslo, mýdlo a další toaletní potřeby, kde byste nejraději kapalné ropy spíše než pevných Bambucké máslo. This oil can be used straight as a massage oil or can become part of a massage oil blend. Tento olej může být použit přímo jako masážní olej, nebo se může stát jeho části, masážní oleje směsi. Shelf life: @18 months if properly stored. Doba použitelnosti: @ 18 měsíců, je-li řádně skladovány. SAP value: 170-195. SAP hodnota: 170-195. INCI: Butyrospermum Parkii Seed Oil. INCI: Butyrospermum Parkii olej.
Shea Oil Shea Ropa | |
| |
Forms Available : oil, butter Formuláře Čas: olej, máslo Shea Oil - butyrospermum parkii - Shea is well known to assist cutaneous dryness, dermatitis and dermatoses, eczema, solar erythema and burns. Shea Ropa - butyrospermum parkii - Shea je dobře známo, že pomáhají kůži sucha, a dermatoses dermatitida, ekzém, solární erytém a popáleniny. In Europe this oil is used in foods and confections to replace fats and to enhance food texture and flavor. V Evropě tento olej se používá v potravinách a confections nahradit tuky a zvýšit potravin texturu a příchuť. The oil is golden in color. Olej je ve zlaté barvě. Suggested uses: Use from 3% to 20% in creams and lotions, soaps and balms, or 100% pure as a moisturizing serum or massage oil. Doporučené použití: Použití od 3% do 20% v krémy a pleťová mléka, mýdla a balms, nebo 100% čistého jako zvlhčující séru nebo masážní olej. Use it in lip balms, body butters, soap and other toiletries where you might prefer a liquid oil rather than solid shea butter. Používejte ji v rtu balms, tělo máslo, mýdlo a další toaletní potřeby, kde byste nejraději kapalné ropy spíše než pevných Bambucké máslo. This oil can be used straight as a massage oil or can become part of a massage oil blend. Tento olej může být použit přímo jako masážní olej, nebo se může stát jeho části, masážní oleje směsi. Aromatherapy & Health Uses : Shea is well known to assist cutaneous dryness, dermatitis and dermatoses, eczema, solar erythema and burns. Aromaterapie a zdraví použití: Shea je dobře známo, že pomáhají kůži sucha, a dermatoses dermatitida, ekzém, solární erytém a popáleniny. [ Purchase Shea Oil Based Products ] [Kupte Shea ropným produktů založených] - -- [ Recipes ] [Recepty] | |























