Walnut Oil Olej z vlašských ořechů

Walnut oil (Juglans regia): Very unsaturated, walnut oil presents good moisturizing, anti-aging, regenerative, emollient and toning properties. Olej z vlašských ořechů (Juglans regia): Velmi nenasycené, ořechového oleje je v dobrém zvlhčující, anti-stárnutí, regenerační, změkčovadlo a toning vlastnosti. This oil is obtained from walnut kernels by cold expression and subsequent refining. Tento olej se získává z ořechového jádra, které za studena projevu a následné rafinaci. Walnuts are unique among nuts because the essential fat they contain is primarily polyunsaturated (the source of omega-3 fatty acids.). Vlašské ořechy jsou jedinečné mezi ořechy, protože základní tuku, které obsahují, je především polynenasycených (zdrojem omega-3 mastných kyselin.). Walnuts contain a host of other important vitamins and minerals. Vlašské ořechy obsahují celou řadu dalších důležitých vitamínů a minerálních látek. Walnut oil is a clear, grease less, penetrating oil, that is a rich source of fatty acids essential to maintaining the skin’s cellular integrity. Olej z vlašských ořechů je jasné, vazelína méně, pronikající olej, který je bohatým zdrojem mastných kyselin nezbytné pro udržení buněčné integrity kůže. Walnut oil is not a cooking oil; high heat destroys its delicate flavor. Olej z vlašských ořechů se nejedná o vaření olej, vysoké teplo ničí jeho delikátní chuť. Where it does shine is as an ingredient in a salad dressing or a fresh pasta sauce. Pokud to dělá lesk je jako přísada do salátu zálivkou nebo čerstvé těstoviny omáčkou. It can be used in any cosmetic product as an active principal or as a carrier in the oily phase, without any proportion limit. Lze ji použít v jakékoli kosmetických výrobků jako aktivní jistiny, nebo jako dopravce v olejové fáze, a to bez jakéhokoli podílu limit. Shelf life if refrigerated: at least 6 months. Doba použitelnosti je-li chlazený: minimálně 6 měsíců. SAP: 189-198 INCI: Walnut (Juglans regia) oil. SAP: 189-198 INCI: Walnut (Juglans regia) oleje.


Walnut Oil Olej z vlašských ořechů


Latin Name : juglans regia Latinský název: Juglans regia

Forms Available : oil Formuláře Čas: olej

Walnut Oil - juglans regia - Very unsaturated, walnut oil presents good moisturizing, anti-aging, regenerative, emollient and toning properties. Olej z vlašských ořechů - Juglans regia - Velmi nenasycené, ořechového oleje je v dobrém zvlhčující, anti-stárnutí, regenerační, změkčovadlo a toning vlastnosti. This oil is obtained from walnut kernels by cold expression and subsequent refining. Tento olej se získává z ořechového jádra, které za studena projevu a následné rafinaci. Walnuts are unique among nuts because the essential fat they contain is primarily polyunsaturated -the source of omega-3 fatty acid. Vlašské ořechy jsou jedinečné mezi ořechy, protože základní tuku, které obsahují, je především polynenasycených-zdrojem omega-3 mastné kyseliny. Walnuts contain a host of other important vitamins and minerals. Vlašské ořechy obsahují celou řadu dalších důležitých vitamínů a minerálních látek. Walnut oil is a clear, grease less, penetrating oil, that is a rich source of fatty acids essential to maintaining the skin’s cellular integrity. Olej z vlašských ořechů je jasné, vazelína méně, pronikající olej, který je bohatým zdrojem mastných kyselin nezbytné pro udržení buněčné integrity kůže. Walnut oil is not a cooking oil; high heat destroys its delicate flavor. Olej z vlašských ořechů se nejedná o vaření olej, vysoké teplo ničí jeho delikátní chuť. Where it does shine is as an ingredient in a salad dressing or a fresh pasta sauce. Pokud to dělá lesk je jako přísada do salátu zálivkou nebo čerstvé těstoviny omáčkou. It can be used in any cosmetic product as an active principal or as a carrier in the oily phase, without any proportion limit. Lze ji použít v jakékoli kosmetických výrobků jako aktivní jistiny, nebo jako dopravce v olejové fáze, a to bez jakéhokoli podílu limit.

Aromatherapy & Health Uses : Very unsaturated, walnut oil presents good moisturizing, anti-aging, regenerative, emollient and toning properties. Aromaterapie a zdraví použití: Velmi nenasycené, ořechového oleje je v dobrém zvlhčující, anti-stárnutí, regenerační, změkčovadlo a toning vlastnosti.


[ Purchase Walnut Oil Based Products ] [Kupte Olej z vlašských ořechů produktů založených]
- --
[ Recipes ] [Recepty]




Posted in Walnut on Jun 18th, 2008, 5:24 am by michael Publikováno v Ořech na 18. června 2008, 5:24 am Michael

No comments yet. Zatím žádné komentáře. Be the first. Buďte první.

Leave a reply Zanechte odpověď

Close Zavřít
E-mail It E-mail je