This oil is obtained from the kernels, taken from the cracked nuts of the palm. Denne olie er fremstillet af kerner, der er taget fra den krakkede nødder af palme. This oil contains large proportions of lauric acid, its chemical composition is quite different from that of palm oil, and is used chiefly for making soap. Denne olie indeholder store andele af laurinsyre, dens kemiske sammensætning er meget forskellig fra den, af palmeolie, og det benyttes hovedsagelig til fremstilling af sæbe. Palm kernel oil is a lauric type, similar to coconut oil and produces hard […] Palm kerne-olie er en lauric type, der ligner kokosolie og producerer svær […]
Read the full article... Læs hele artiklen ... This is a thick, dark colored oil. Dette er et tykt, mørkt farvede olie. Neem Seed Oil, Azadirachta indica (INCI: Azadirachta indica) The neem seed kernel is very rich in fatty acids, often up to 50 % of the kernel’s weight. Neem Seed Oil, Azadirachta indica (INCI: Azadirachta indica) neem frø kerne er meget rig på fedtsyrer, ofte op til 50% af kerne vægt. Neem seed oil is very bitter with a garlic/sulfur smell; it contains vitamin E and other essential amino acids. Neem frøolie er meget bitter med en hvidløg / sulfur lugt; den indeholder E-vitamin og andre essentielle aminosyrer. Neem oil […] Neem olie […]
Read the full article... Læs hele artiklen ... Macadamia integrifolia: This tree is native to Australia. Macadamia integrifolia: Træet er hjemmehørende i Australien. Also known as Queensland nut oil, this cold pressed oil is high in palmitoleic acid, a monounsaturated fatty acid that acts as an antioxidant, preventing deterioration of cell membranes. Also known as queenslandnød olie, denne kolde pressede olie er høj i Palmitoleinsyre, en monoumættede fedtsyrer, der fungerer som en antioxidant, forebygge forringelse af celle membraner. For mature skin it is hydrating and gentle. Til moden hud er det Hydrating og blid. It is a skin lubricant and is easily absorbed by […] Det er en hud smøremiddel og er let absorberes af […]
Read the full article... Læs hele artiklen ... Kukui Nut Oil Aleurites moluccana. Kukui Nut Oil Aleurites moluccana. Kukui nut oil, brought to Hawaii by early Polynesian settlers, is quickly absorbed into the skin. Kukui møtrik olie, bringes til Hawaii i begyndelsen af Polynesiske nybyggere, der hurtigt absorberes i huden. Kukui nut oil is high in linoleic and linolenic essential fatty acids. Kukui møtrik olie er høj i linol og linolenic essentielle fedtsyrer. Excellent for skin conditioning after sun exposure, as well as for acne, eczema, psoriasis, hemorrhoids, dry/wrinkled skin and offers good protection for […] Fremragende til hudpleje conditioning efter sol eksponering, såvel som for acne, eksem, psoriasis, hemorrhoids, tør / rynkede huden og giver god beskyttelse for […]
Read the full article... Læs hele artiklen ... Jojoba organic(Simmondsia chinensis): Jojoba organic is very similar in composition to human natural skin oils. Jojobaolie økologisk (Simmondsia chinensis): Jojobaolie økologisk er meget ens i sammensætningen for menneskets naturlige hud olier. It penetrates the skin rapidly to nourish it; also softens and moisturizes mature and dry skin. Det trænger gennem huden hurtigt at fodre den; også blødere og moisturizes moden og tør hud. Jojoba helps to heal inflamed skin conditions such as psoriasis or any form of dermatitis, helps control acne and oily scalps. Jojobaolie hjælper med at helbrede betændt hud tilstande såsom psoriasis eller nogen form for dermatitis, hjælper kontrol acne og fedtet scalps. Since it has […] Da det har […]
Read the full article... Læs hele artiklen ...