Shea Nut Oil Shea Nut Oil

Shea Butter (Butyrospermum parkii) is obtained by cold pressing of the fruits (seeds) of the karité tree followed by a full refining process. Shea Butter (Butyrospermum parkii) er fremstillet ved kold presning af frugter (frø) af karité træet efterfulgt af en fuldstændig raffinering proces. During the pressing of the butter, a liquid fraction appears as shea oil which offers an exceptional skin feel. Under presning af smør, et flydende fraktion vises som shea olie, som tilbyder en usædvanlig hud føler. Shea is well known to assist cutaneous dryness, dermatitis and dermatoses, eczema, solar erythema and burns. Shea er velkendt at bistå kutant tørhed, dermatitis og dermatoses, eksem, sol erytem og forbrændinger. In Europe this oil is used in foods and confections to replace fats and to enhance food texture and flavor. I Europa denne olie er anvendt i levnedsmidler og confections at erstatte fedtstoffer og til at styrke fødevare konsistens og smag. The oil is golden in color. Olien er gylden i farven. Suggested uses: Use from 3% to 20% in creams and lotions, soaps and balms, or 100% pure as a moisturizing serum or massage oil. Anbefalet anvendelse: Brug fra 3% til 20% i cremer og lotion, sæber og balms, eller 100% rene som en moisturizing serum eller massage olie. Use it in lip balms, body butters, soap and other toiletries where you might prefer a liquid oil rather than solid shea butter. Brug det i lip balms, organ smørfedt, sæbe og andre toiletartikler, hvor du måske foretrække en flydende olie i stedet for fast Galamsmør. This oil can be used straight as a massage oil or can become part of a massage oil blend. Denne olie kan bruges lige som en massage olie eller kan blive en del af en massage olie blandingen. Shelf life: @18 months if properly stored. Holdbarhed: @ 18 måneder, hvis korrekt opbevaret. SAP value: 170-195. SAP værdi: 170-195. INCI: Butyrospermum Parkii Seed Oil. INCI: Butyrospermum Parkii Seed Oil.


Shea Oil Shea Oil


Latin Name : butyrospermum parkii Latinsk navn: butyrospermum parkii

Forms Available : oil, butter Blanketter til rådighed: olie, smør

Shea Oil - butyrospermum parkii - Shea is well known to assist cutaneous dryness, dermatitis and dermatoses, eczema, solar erythema and burns. Shea olie - butyrospermum parkii - Shea er velkendt at bistå kutant tørhed, dermatitis og dermatoses, eksem, sol erytem og forbrændinger. In Europe this oil is used in foods and confections to replace fats and to enhance food texture and flavor. I Europa denne olie er anvendt i levnedsmidler og confections at erstatte fedtstoffer og til at styrke fødevare konsistens og smag. The oil is golden in color. Olien er gylden i farven. Suggested uses: Use from 3% to 20% in creams and lotions, soaps and balms, or 100% pure as a moisturizing serum or massage oil. Anbefalet anvendelse: Brug fra 3% til 20% i cremer og lotion, sæber og balms, eller 100% rene som en moisturizing serum eller massage olie. Use it in lip balms, body butters, soap and other toiletries where you might prefer a liquid oil rather than solid shea butter. Brug det i lip balms, organ smørfedt, sæbe og andre toiletartikler, hvor du måske foretrække en flydende olie i stedet for fast Galamsmør. This oil can be used straight as a massage oil or can become part of a massage oil blend. Denne olie kan bruges lige som en massage olie eller kan blive en del af en massage olie blandingen.

Aromatherapy & Health Uses : Shea is well known to assist cutaneous dryness, dermatitis and dermatoses, eczema, solar erythema and burns. Aromaterapi & Sundhed Uses: Shea er velkendt at bistå kutant tørhed, dermatitis og dermatoses, eksem, sol erytem og forbrændinger.


[ Purchase Shea Oil Based Products ] [Køb Shea Olie-baserede produkter]
- --
[ Recipes ] [Recipes]




Posted in Shea on Jun 16th, 2008, 7:27 am by michael Posted in Shea om den 16 juni, 2008, 7:27 am af Michael

No comments yet. Ingen kommentarer endnu. Be the first. Vær den første.

Leave a reply Leave a reply

Close Luk
E-mail It E-mail Det