Kukui Møtrik Oil

Kukui Møtrik Oil Aleurites moluccana. Kukui møtrik olie, bragt til Hawaii i begyndelsen Polynesiske bosættere, der hurtigt absorberes ind i huden. Kukui møtrik olie har et højt indhold af linolsyre og linolensyre essentielle fedtsyrer. Excellent for hud conditioning efter solen, såvel som for akne, eksem, psoriasis, hæmorider, tør / rynkede huden og giver en god beskyttelse for [...]

Læs hele artiklen ...
Posted in Kukui den 13 februar, 2009, 5:30 pm af Michael Comments Off

Jojobaolie Møtrik Oil

Jojobaolie økologisk (Simmondsia chinensis): Jojobaolie økologisk er meget ens i sammensætningen for menneskers naturlige hud olier. Det trænger ind i huden hurtigt at fodre den; også blødere og moisturizes moden og tør hud. Jojobaolie hjælper med at helbrede betændte hud forhold såsom psoriasis eller nogen form for dermatitis, hjælper med at kontrollere acne og olieagtig scalps. Da det er [...]

Læs hele artiklen ...
Posted in Jojobaolie på 12 februar, 2009, 6:27 pm af Michael Comments Off

Hamp Møtrik Oil

Hampefrø fremstille en vegetabilsk olie, der er højt proteinindhold og kan anvendes inden for en lang række fødevarer og kosmetik. Den hampefroe olie vi tilbyde dig betragtes som "ultra naturlig", er minimalt raffinerede, og er fremstillet ved kold, expeller pressede metode. Det har en karakteristisk vegetabilske lugt med en gul til grøn farve. [...]

Læs hele artiklen ...
Posted in Hamp på 11 februar, 2009, 7:26 pm af Michael Comments Off

Hazelnut Oil

Hasselnød olie, 8 oz. Hazelnut Oil Corylus avellana Hasselnødder udbytte en bleg ravfarvet olie med en behagelig aroma. Dets sammensætning svarer til mandel olie, for hvilke det er ofte erstattes. Dette er den eneste faste skalfrugt olie med en sammensnerpende kvalitet, der gør det fordelagtigt for brug på fedtet hud. Det aftager hurtigt og er nyttigt [...]

Læs hele artiklen ...
Posted in Hazelnut på 10 februar, 2009, 8:27 pm af Michael Comments Off

Grapeseed Møtrik Oil

Grapeseed Olie (Vitis vinifera) er en økologisk forsvarlig produkt, som er fremstillet af frø af druer efter den vin, der er trykket. Grapeseed olie har et højt indhold af vitamin E og er 76% væsentlige fedtsyrer, linolsyre (også kendt som Omega 6). Det er lavt indhold af mættet fedt, indeholder naturlige klorofyl og værdifulde [...]

Læs hele artiklen ...
Posted in Grapeseed den 9 februar, 2009, 9:34 pm af Michael Comments Off

«Forrige Side - Næste Side»

Luk
E-mail Det