Sunflower Nut Oil Ηλίανθος καρύδι πετρελαίου

Sunflower Oil (high oleic, Expeller pressed, Helianthus annuus): High oleic sunflower oil is very high in oleic (monounsaturated) acid and oil is usually defined as having a minimum 80 percent oleic acid. Ηλιέλαιο (υψηλό ελαϊκό, expeller πιεσμένη, Helianthus annuus): High ελαϊκό ηλιέλαιο είναι πολύ υψηλό σε ελαϊκό (μονοακόρεστα) οξέος και του πετρελαίου είναι συνήθως ορίζεται ως έχει ελάχιστο το 80 τοις εκατό περιεκτικότητα σε ελαϊκό οξύ. Sunflower oil has a light texture and is pleasant to use. Ηλιέλαιο έχει μια ελαφριά υφή και είναι ευχάριστο στη χρήση. It contains vitamins A, C, D, and E, a high linoleic acid […] Περιέχει βιταμίνες Α, C, D και E, το υψηλό λινελαϊκό οξύ, […]

Read the full article... Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Posted in Sunflower on Jun 17th, 2008, 6:36 am by michael Καταχωρήθηκε σε ηλίανθου στις 17 Ιουν, 2008, 6:36 am από τον Michael

Shea Nut Oil Shea καρύδι πετρελαίου

Shea Butter (Butyrospermum parkii) is obtained by cold pressing of the fruits (seeds) of the karité tree followed by a full refining process. Shea Butter (Butyrospermum parkii) που λαμβάνονται με ψυχρή έκθλιψη των καρπών (σπόρων) του karité δέντρο, ακολουθούμενη από μια πλήρη επεξεργασία ραφιναρίσματος. During the pressing of the butter, a liquid fraction appears as shea oil which offers an exceptional skin feel. Κατά την πιεστική του βουτύρου, ένα υγρό κλάσμα εμφανίζεται ως karit ι πετρελαίου, η οποία προσφέρει μια εξαιρετική αίσθηση του δέρματος. Shea is well known to assist cutaneous dryness, dermatitis and dermatoses, eczema, solar […] Shea είναι γνωστό για να βοηθήσει δερματικό ξηρότητα, και δερματώσεων δερματίτιδα, έκζεμα, η ηλιακή […]

Read the full article... Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Posted in Shea on Jun 16th, 2008, 7:27 am by michael Καταχωρήθηκε στο Shea στις 16 Ιουν, 2008, 7:27 am από τον Michael

Sesame Nut Oil Sesame καρύδι πετρελαίου

Sesamum indicum This oil is rich in vitamins and minerals. Sesamum indicum Αυτό το έλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ανόργανα άλατα. Its vitamin E content gives the oil excellent stability. Η βιταμίνη Ε δίνει το πετρέλαιο εξαιρετική σταθερότητα. Some of its recommended uses are for psoriasis, eczema, arthritis, and as a skin softener. Ορισμένες από τις συνιστώμενες χρήσεις είναι για την ψωρίαση, έκζεμα, αρθρίτιδα, καθώς και μαλακτικό για το δέρμα. It’’s an oil which is gaining a lot of popularity as a tanning oil. It' της σε πετρέλαιο η οποία αποκτά μεγάλη δημοτικότητα ως λάδι μαυρίσματος. It’s recommended that this oil be used […] Είναι συνέστησε η εν λόγω πετρελαίου να χρησιμοποιηθεί […]

Read the full article... Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Posted in Sesame on Jun 15th, 2008, 8:27 am by michael Καταχωρήθηκε στο Sesame στις Ιουν 15th, 2008, 8:27 am από τον Michael

Pumpkin Nut Oil Κολοκύθας καρύδι πετρελαίου

Pumpkin seed oil (Cucurbita pepo L., Germany) is a dark yellow-green oil pressed from pumpkin seeds, high in Omega-3 and Omega-6 which also contains high levels of vitamins E, A and C as well as zinc. Κολοκυθών πετρελαίου (Cucurbita pepo L., Γερμανία) είναι ένα σκούρο κίτρινο-πράσινο πετρέλαιο πιεσμένη από κολοκυθόσπορα, με υψηλή περιεκτικότητα σε Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 που περιέχει επίσης υψηλά επίπεδα των βιταμινών Ε, Α και C, καθώς και ψευδαργύρου. This oil is said to alleviate prostate and bladder medical problems as well as lowering cholesterol. Αυτό είναι το πετρέλαιο είπε για την ανακούφιση του προστάτη και της ουροδόχου κύστης ιατρικά προβλήματα, καθώς και τη μείωση της χοληστερόλης. Store in a […] Φυλάσσεται σε […]

Read the full article... Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Posted in Pumpkin on Jun 14th, 2008, 9:33 am by michael Καταχωρήθηκε σε κολοκύθας στις Ιουν 14th, 2008, 9:33 am από τον Michael

Perilla Nut Oil Perilla καρύδι πετρελαίου

Also known in English as perilla, beefsteak plant, chinese basil, purple mint. Επίσης είναι γνωστό στα αγγλικά ως perilla, beefsteak φυτό, κινεζικά βασιλικό, δυόσμο μοβ. The oil is highly unsaturated, with an iodine number of 185 to 208, and includes linolenic, linoleic, and oleic acids. Το πετρέλαιο είναι πολύ ακόρεστα, με ιώδιο αριθμό των 185 έως 208, και περιλαμβάνει λινολενικό, λινολεϊκό και ελαϊκού οξέος. It has a high linolenic content, approximately 64%. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λινολενικό, περίπου το 64%. Perilla foliage and seed oil are used extensively in Korean cooking. Perilla φυλλώματος και σπόρων προς σπορά ελαιούχων χρησιμοποιείται εκτενώς στην κορεατική μαγείρεμα. The oil is clear, […] Το πετρέλαιο είναι σαφής, […]

Read the full article... Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Posted in Perilla on Jun 13th, 2008, 10:32 am by michael Καταχωρήθηκε σε Perilla στις Ιουν 13, 2008, 10:32 am από τον Michael

Pecan Nut Oil Ξηροί καρποί πετρελαίου

However, it also has numerous health benefits when taken internally. Ωστόσο, έχει επίσης πολυάριθμα οφέλη για την υγεία όταν λαμβάνονται εσωτερικά. This oil is food grade. Αυτό το λάδι είναι τροφίμων ποιότητας. It has only 9.5% saturated fat compared to olive oil which has 13.5%. Έχει μόνο 9,5% κορεσμένα λιπαρά σε σύγκριση με το ελαιόλαδο το οποίο έχει 13,5%. It has more than 90% unsaturated fatty acids with 50% monounsaturated and 40% polyunsaturated. Έχει πάνω από 90% ακόρεστα λιπαρά οξέα με 50% μονοακόρεστα και πολυακόρεστα 40%. This oil is light and neutral in flavor (unlike olive oil which has […] Αυτό το λάδι είναι ελαφρύ και ουδέτερο σε γεύση (σε αντίθεση με το ελαιόλαδο το οποίο έχει […]

Read the full article... Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Posted in Pecan on Jun 12th, 2008, 11:46 am by michael Καταχωρήθηκε σε Πεκάν στις Ιουν 12, 2008, 11:46 am από τον Michael

Palm Kernel Nut Oil Palm πυρήνα καρύδι πετρελαίου

This oil is obtained from the kernels, taken from the cracked nuts of the palm. Αυτό είναι το πετρέλαιο που προέρχεται από το πυρήνες, που λαμβάνονται από τη ραγισμένα καρπών με κέλυφος του παλάμη. This oil contains large proportions of lauric acid, its chemical composition is quite different from that of palm oil, and is used chiefly for making soap. Αυτό το λάδι περιέχει μεγάλες αναλογίες του λαυρικού οξέος, η χημική του σύνθεση είναι πολύ διαφορετική από ότι από φοινικέλαιο, και χρησιμοποιείται κυρίως για την κατασκευή σαπουνιού. Palm kernel oil is a lauric type, similar to coconut oil and produces hard […] Palm πυρήνα του πετρελαίου είναι ένα λαυρικό τύπου, παρόμοιο με λάδι καρύδας και παράγει σκληρό […]

Read the full article... Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Posted in Palm Kernel on Jun 11th, 2008, 12:43 pm by michael Καταχωρήθηκε στο Palm Kernel στις Ιουν 11, 2008, 12:43 pm από τον Michael

Neem Nut Oil Neem καρύδι πετρελαίου

This is a thick, dark colored oil. Αυτή είναι μια παχιά σκούρα χρωματισμένο πετρέλαιο. Neem Seed Oil, Azadirachta indica (INCI: Azadirachta indica) The neem seed kernel is very rich in fatty acids, often up to 50 % of the kernel’s weight. Neem Seed Oil, Azadirachta indica (INCI: Azadirachta indica) neem Οι σπόροι του πυρήνα είναι πολύ πλούσια σε λιπαρά οξέα, συχνά έως και 50% του πυρήνα του βάρους. Neem seed oil is very bitter with a garlic/sulfur smell; it contains vitamin E and other essential amino acids. Neem σπόρων πετρελαίου είναι πολύ πικρή με σκόρδο / οσμή θείου? Περιέχει βιταμίνη Ε και τα άλλα απαραίτητα αμινοξέα. Neem oil […] Έλαιο του neem […]

Read the full article... Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Posted in Neem on Jun 10th, 2008, 2:18 pm by michael Καταχωρήθηκε σε Neem στις Ιουν 10th, 2008, 2:18 pm από τον Michael

Macadamia Nut Oil Καρύδι μακαδαμίας πετρελαίου

Macadamia integrifolia: This tree is native to Australia. Macadamia integrifolia: Αυτό το δέντρο είναι ιθαγενών στην Αυστραλία. Also known as Queensland nut oil, this cold pressed oil is high in palmitoleic acid, a monounsaturated fatty acid that acts as an antioxidant, preventing deterioration of cell membranes. Επίσης γνωστός ως Queensland καρύδι πετρελαίου, αυτή την ψυχρή σύνθλιψη του πετρελαίου είναι υψηλή σε Παλμιτελαϊκό οξύ, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα που δρα ως αντιοξειδωτικό, την πρόληψη της υποβάθμισης των κυτταρικών μεμβρανών. For mature skin it is hydrating and gentle. Για ώριμη επιδερμίδα είναι απαλή και ενυδάτωση. It is a skin lubricant and is easily absorbed by […] Είναι ένα δέρμα λιπαντικό και απορροφάται εύκολα από […]

Read the full article... Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Posted in Macadamia on Jun 9th, 2008, 2:31 pm by michael Καταχωρήθηκε σε Μακαντάμια στις Ιουν 9th, 2008, 2:31 pm από τον Michael

Kukui Nut Oil Kukui καρύδι πετρελαίου

Kukui Nut Oil Aleurites moluccana. Kukui Nut Oil Aleurites moluccana. Kukui nut oil, brought to Hawaii by early Polynesian settlers, is quickly absorbed into the skin. Kukui καρύδι πετρελαίου, η οποία ασκήθηκε στην Χαβάη από νωρίς Πολυνήσιοι άποικοι, είναι γρήγορα απορροφώνται από το δέρμα. Kukui nut oil is high in linoleic and linolenic essential fatty acids. Kukui καρύδι το πετρέλαιο είναι υψηλό σε λινολεϊκό και λινολενικό απαραίτητα λιπαρά οξέα. Excellent for skin conditioning after sun exposure, as well as for acne, eczema, psoriasis, hemorrhoids, dry/wrinkled skin and offers good protection for […] Εξαιρετική για φινίρισμα δέρματος μετά από έκθεση στον ήλιο, καθώς και για την ακμή, έκζεμα, ψωρίαση, hemorrhoids, ξηρό / wrinkled δέρμα και προσφέρει καλή προστασία για τους […]

Read the full article... Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Posted in Kukui on Jun 8th, 2008, 3:24 pm by michael Καταχωρήθηκε σε Kukui στις 8 Ιουνιου, 2008, 3:24 pm από τον Michael

Next Page » Επόμενη Σελίδα »