Macadamia Nut Oil Καρύδι μακαδαμίας πετρελαίου

Macadamia integrifolia: This tree is native to Australia. Macadamia integrifolia: Αυτό το δέντρο είναι ιθαγενών στην Αυστραλία. Also known as Queensland nut oil, this cold pressed oil is high in palmitoleic acid, a monounsaturated fatty acid that acts as an antioxidant, preventing deterioration of cell membranes. Επίσης γνωστός ως Queensland καρύδι πετρελαίου, αυτή την ψυχρή σύνθλιψη του πετρελαίου είναι υψηλή σε Παλμιτελαϊκό οξύ, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα που δρα ως αντιοξειδωτικό, την πρόληψη της υποβάθμισης των κυτταρικών μεμβρανών. For mature skin it is hydrating and gentle. Για ώριμη επιδερμίδα είναι απαλή και ενυδάτωση. It is a skin lubricant and is easily absorbed by the skin, sometimes described as a “”"”vanishing oil.”"”" Helpful in cases of sunburn and wound healing. This oil has a long shelf life and good resistance to rancidity. It also has a mild laxative action. Macadamia nut oil contains about 80% monounsaturated fatty acids and a higher percentage of palmitoleic acid than other vegetable oils. Palmitoleic acid does not occur in any other plant oil. SAP value: 195.0. INCI: Madamamia integrifolia (Macadamia nut) seed oil. At 3%, macadamia oil is the lowest of all culinary oils in polyunsaturated Omega 6 fatty acids (olive oil=8%, canola=23%). Excessive Omega 6 Fatty Acids may have an adverse impact on blood clotting, immune function & inflammation. Monounsaturates tend to lower LDL (bad) cholesterol levels but do not change HDL (good) cholesterol levels. Polyunsaturates lower both. Macadamia oil is 55-67% oleic acid. Oleic acid apparently increases the incorporation of omega-3 fatty acids into cell membranes. This oil is low in saturated fat (approximately 14%, of which roughly 26% is benign Stearic acid). Because of its high smoke point and monounsaturated level, Macadamia oil is least likely to develop the unhealthful trans fatty acids and lipid peroxides when heated. Can be used for stir-fry because of its very high smoke point 410ºF. (Depending on quality and age, olive oil breaks down at less than 325°̊). Macadamia oil has a very long shelf life due to the high natural levels of monounsaturates (that limit the points where oxygen can attack) and antioxidants (that restrict oxidation). Είναι ένα δέρμα λιπαντικό και απορροφάται εύκολα από το δέρμα, μερικές φορές περιγράφεται ως "" "" vanishing πετρελαίου ."""" Χρήσιμη σε περιπτώσεις εγκαυμάτων από τον ήλιο και την επούλωση τραυμάτων. Πετρελαίου έχει μακρά διάρκεια ζωής και καλή αντοχή στην τάγγισμα. Έχει επίσης ήπια καθαρτική δράση. Καρύδι μακαδαμίας πετρελαίου περιέχει περίπου 80% μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και ένα υψηλότερο ποσοστό του Παλμιτελαϊκό οξύ από άλλα φυτικά έλαια. Παλμιτελαϊκό οξύ δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο φυτικό λάδι. SAP αξία: 195,0. INCI: Madamamia integrifolia (Καρύδι μακαδαμίας) σπόροι του πετρελαίου. Επί του 3%, macadamia πετρελαίου είναι η χαμηλότερη όλων των μαγειρικά έλαια στην Omega 6 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (ελαιόλαδο = 8%, κέντρο = 23%). Υπερβολική Omega 6 Λιπαρά οξέα μπορεί να έχει δυσμενή επίδραση στις πήξη του αίματος, την ανοσοποιητική λειτουργία και τη φλεγμονή. μονοακόρεστων κατατείνει στη μείωση LDL (κακή) χοληστερόλη επίπεδα, αλλά δεν αλλάζουν HDL (καλής) χοληστερόλης επίπεδα. πολυακόρεστα λιπαρά οξέα τόσο χαμηλότερη. Μακαντάμια λάδι είναι 55-67% ελαϊκό οξύ. Ελαϊκό οξύ προφανώς αυξάνει την ενσωμάτωση των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων σε κυτταρικές μεμβράνες. πετρελαίου είναι χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά (περίπου 14%, εκ των οποίων περίπου το 26% είναι καλοήθεις στεατικό οξύ). Εξαιτίας της υψηλής του καπνού σημείο και μονοακόρεστα επίπεδο, Μακαντάμια πετρελαίου είναι λιγότερο πιθανό να αναπτύξουν την unhealthful trans λιπαρών οξέων και λιπιδίων υπεροξείδια όταν θερμαίνεται. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υποδαύλιση του γόνου, λόγω της πολύ υψηλό σημείο καπνού 410 º F. (Ανάλογα με την ποιότητα και την παλαιότητα, το ελαιόλαδο αυτό κατανέμεται σε απόσταση μικρότερη των 325 ° ̊). Μακαντάμια πετρελαίου έχει ένα πολύ μακρά διάρκεια ζωής, λόγω του υψηλού επιπέδου των φυσικών μονοακόρεστων (που περιορίζουν τα σημεία όπου μπορεί να επιτεθεί σε οξυγόνο) και των αντιοξειδωτικών (που περιορίζει την οξείδωση).

Macadamia Oil Μακαντάμια Oil


Latin Name : macadamia integrifolia Λατινική Ονομασία: macadamia integrifolia
Forms Available : oil Διαθέσιμες μορφές: το πετρέλαιο

Macadamia Oil - macadamia integrifolia - This tree is native to Australia. Μακαντάμια Oil - macadamia integrifolia - Αυτό το δέντρο είναι ιθαγενών στην Αυστραλία. Also known as Queensland nut oil, this cold pressed oil is high in palmitoleic acid, a monounsaturated fatty acid that acts as an antioxidant, preventing deterioration of cell membranes. Επίσης γνωστός ως Queensland καρύδι πετρελαίου, αυτή την ψυχρή σύνθλιψη του πετρελαίου είναι υψηλή σε Παλμιτελαϊκό οξύ, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα που δρα ως αντιοξειδωτικό, την πρόληψη της υποβάθμισης των κυτταρικών μεμβρανών. For mature skin it is hydrating and gentle. Για ώριμη επιδερμίδα είναι απαλή και ενυδάτωση. It is a skin lubricant and is easily absorbed by the skin, sometimes described as a “”"”vanishing oil.”"”" Helpful in cases of sunburn and wound healing. This oil has a long shelf life and good resistance to rancidity. It also has a mild laxative action. Macadamia nut oil contains about 80% monounsaturated fatty acids and a higher percentage of palmitoleic acid than other vegetable oils. Palmitoleic acid does not occur in any other plant oil. Είναι ένα δέρμα λιπαντικό και απορροφάται εύκολα από το δέρμα, μερικές φορές περιγράφεται ως "" "" vanishing πετρελαίου ."""" Χρήσιμη σε περιπτώσεις εγκαυμάτων από τον ήλιο και την επούλωση τραυμάτων. Πετρελαίου έχει μακρά διάρκεια ζωής και καλή αντοχή στην τάγγισμα. Έχει επίσης ήπια καθαρτική δράση. Καρύδι μακαδαμίας πετρελαίου περιέχει περίπου 80% μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και ένα υψηλότερο ποσοστό του Παλμιτελαϊκό οξύ από άλλα φυτικά έλαια. Παλμιτελαϊκό οξύ δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο φυτικό λάδι.

Aromatherapy & Health Uses : Helpful in cases of sunburn and wound healing. Αρωματοθεραπεία & Υγεία Χρήσεις: Χρήσιμη σε περιπτώσεις εγκαυμάτων από τον ήλιο και την επούλωση τραυμάτων. For mature skin it is hydrating and gentle. Για ώριμη επιδερμίδα είναι απαλή και ενυδάτωση. It is a skin lubricant and is easily absorbed by the skin Είναι ένα δέρμα λιπαντικό και απορροφάται εύκολα από το δέρμα


[ Purchase Macadamia Oil Based Products ] [Αγοράζουν τα προϊόντα με βάση το λάδι Macadamia]
- --
[ Recipes ] [Συνταγές]

Posted in Macadamia on Jun 9th, 2008, 2:31 pm by michael Καταχωρήθηκε σε Μακαντάμια στις Ιουν 9th, 2008, 2:31 pm από τον Michael

No comments yet. Δεν υποβλήθηκαν σχόλια ακόμα. Be the first. Είναι το πρώτο.

Leave a reply Αφήστε μια απάντηση