Shea Nut Oil Shea καρύδι πετρελαίου
Shea Butter (Butyrospermum parkii) is obtained by cold pressing of the fruits (seeds) of the karité tree followed by a full refining process. Shea Butter (Butyrospermum parkii) που λαμβάνονται με ψυχρή έκθλιψη των καρπών (σπόρων) του karité δέντρο, ακολουθούμενη από μια πλήρη επεξεργασία ραφιναρίσματος. During the pressing of the butter, a liquid fraction appears as shea oil which offers an exceptional skin feel. Κατά την πιεστική του βουτύρου, ένα υγρό κλάσμα εμφανίζεται ως karit ι πετρελαίου, η οποία προσφέρει μια εξαιρετική αίσθηση του δέρματος. Shea is well known to assist cutaneous dryness, dermatitis and dermatoses, eczema, solar erythema and burns. Shea είναι γνωστό για να βοηθήσει δερματικό ξηρότητα, και δερματώσεων δερματίτιδα, έκζεμα, ερύθημα και ηλιακά εγκαύματα. In Europe this oil is used in foods and confections to replace fats and to enhance food texture and flavor. Στην Ευρώπη, αυτό είναι το πετρέλαιο που χρησιμοποιείται σε τρόφιμα και confections να αντικαταστήσει τα λίπη των τροφίμων και να ενισχυθεί η υφή και γεύση. The oil is golden in color. Το πετρέλαιο είναι σε χρυσαφί χρώμα. Suggested uses: Use from 3% to 20% in creams and lotions, soaps and balms, or 100% pure as a moisturizing serum or massage oil. Προτεινόμενες χρήσεις: Χρήση από 3% έως 20% σε κρέμες και λοσιόν, σαπούνι και balms, ή 100% καθαρά ως ορό ενυδάτωσης ή λάδι για μασάζ. Use it in lip balms, body butters, soap and other toiletries where you might prefer a liquid oil rather than solid shea butter. Χρησιμοποιήστε τη στο χείλος balms, βούτυρα σώματος, σαπούνι και άλλα είδη προσωπικής υγιεινής, όπου μπορείτε να προτιμούν ένα υγρό πετρέλαιο αντί στερεών karit ι βούτυρο. This oil can be used straight as a massage oil or can become part of a massage oil blend. Αυτό το πετρέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατευθείαν ως λάδι για μασάζ ή μπορεί να γίνει μέρος ενός μασάζ μείγμα πετρελαίου. Shelf life: @18 months if properly stored. Διάρκεια ζωής: @ 18 μήνες, εάν αποθηκεύονται σωστά. SAP value: 170-195. SAP αξία: 170-195. INCI: Butyrospermum Parkii Seed Oil. INCI: Butyrospermum Parkii σπόρων πετρελαίου.
Shea Oil Shea Oil | |
| |
Forms Available : oil, butter Διαθέσιμες μορφές: το πετρέλαιο, το βούτυρο Shea Oil - butyrospermum parkii - Shea is well known to assist cutaneous dryness, dermatitis and dermatoses, eczema, solar erythema and burns. Shea Oil - butyrospermum parkii - Shea είναι γνωστό για να βοηθήσει δερματικό ξηρότητα, και δερματώσεων δερματίτιδα, έκζεμα, ερύθημα και ηλιακά εγκαύματα. In Europe this oil is used in foods and confections to replace fats and to enhance food texture and flavor. Στην Ευρώπη, αυτό είναι το πετρέλαιο που χρησιμοποιείται σε τρόφιμα και confections να αντικαταστήσει τα λίπη των τροφίμων και να ενισχυθεί η υφή και γεύση. The oil is golden in color. Το πετρέλαιο είναι σε χρυσαφί χρώμα. Suggested uses: Use from 3% to 20% in creams and lotions, soaps and balms, or 100% pure as a moisturizing serum or massage oil. Προτεινόμενες χρήσεις: Χρήση από 3% έως 20% σε κρέμες και λοσιόν, σαπούνι και balms, ή 100% καθαρά ως ορό ενυδάτωσης ή λάδι για μασάζ. Use it in lip balms, body butters, soap and other toiletries where you might prefer a liquid oil rather than solid shea butter. Χρησιμοποιήστε τη στο χείλος balms, βούτυρα σώματος, σαπούνι και άλλα είδη προσωπικής υγιεινής, όπου μπορείτε να προτιμούν ένα υγρό πετρέλαιο αντί στερεών karit ι βούτυρο. This oil can be used straight as a massage oil or can become part of a massage oil blend. Αυτό το πετρέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατευθείαν ως λάδι για μασάζ ή μπορεί να γίνει μέρος ενός μασάζ μείγμα πετρελαίου. Aromatherapy & Health Uses : Shea is well known to assist cutaneous dryness, dermatitis and dermatoses, eczema, solar erythema and burns. Αρωματοθεραπεία & Υγεία Χρήσεις: Shea είναι γνωστό για να βοηθήσει δερματικό ξηρότητα, και δερματώσεων δερματίτιδα, έκζεμα, ερύθημα και ηλιακά εγκαύματα. [ Purchase Shea Oil Based Products ] [Shea αγοράζουν τα προϊόντα με βάση το πετρέλαιο] - -- [ Recipes ] [Συνταγές] | |













