Walnut Oil Walnut Oil
Walnut oil (Juglans regia): Very unsaturated, walnut oil presents good moisturizing, anti-aging, regenerative, emollient and toning properties. Έλαιο καρυδιών (Juglans regia): Πολύ ακόρεστα, καρυδιές πετρελαίου παρουσιάζει καλή ενυδάτωσης, αντι-γήρανσης, αναγεννητική, emollient και τόνωση του ιδιότητες. This oil is obtained from walnut kernels by cold expression and subsequent refining. Αυτό είναι το πετρέλαιο που προέρχεται από καρυδιά πυρήνες με ψυχρή έκφραση και μετέπειτα επεξεργασία. Walnuts are unique among nuts because the essential fat they contain is primarily polyunsaturated (the source of omega-3 fatty acids.). Τα καρύδια είναι μοναδική μεταξύ των καρπών με κέλυφος, διότι τα βασικά λιπαρά που περιέχουν είναι κυρίως πολυακόρεστα (η πηγή των ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.). Walnuts contain a host of other important vitamins and minerals. Τα καρύδια περιέχουν μια σειρά από άλλες σημαντικές βιταμίνες και ανόργανα άλατα. Walnut oil is a clear, grease less, penetrating oil, that is a rich source of fatty acids essential to maintaining the skin’s cellular integrity. Walnut το πετρέλαιο είναι ένα σαφές, λιγότερο λίπος, διεισδυτική του πετρελαίου, ότι είναι μια πλούσια πηγή λιπαρών οξέων απαραίτητη για τη διατήρηση της ακεραιότητας του δέρματος του κυψελοειδούς. Walnut oil is not a cooking oil; high heat destroys its delicate flavor. Walnut πετρέλαιο δεν είναι ένα μαγειρικό λάδι? Υψηλή θερμότητα καταστρέφει τη λεπτή γεύση. Where it does shine is as an ingredient in a salad dressing or a fresh pasta sauce. Όταν αυτή η λάμψη του ως συστατικό σε μια σαλάτα ή μια γάζα νωπών ζυμαρικών σάλτσα. It can be used in any cosmetic product as an active principal or as a carrier in the oily phase, without any proportion limit. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε καλλυντικό προϊόν ως ενεργός κύρια ή ως φορέας στο νερό ελαιώδη φάση, χωρίς οποιαδήποτε αναλογία όριο. Shelf life if refrigerated: at least 6 months. Διάρκεια ζωής αν ψύξη: τουλάχιστον 6 μήνες. SAP: 189-198 INCI: Walnut (Juglans regia) oil. SAP: 189-198 INCI: καρυδιών (Juglans regia) πετρελαίου.
Walnut Oil Walnut Oil | |
| |
Forms Available : oil Διαθέσιμες μορφές: το πετρέλαιο Walnut Oil - juglans regia - Very unsaturated, walnut oil presents good moisturizing, anti-aging, regenerative, emollient and toning properties. Walnut Oil - juglans regia - Πολύ ακόρεστα, καρυδιές πετρελαίου παρουσιάζει καλή ενυδάτωσης, αντι-γήρανσης, αναγεννητική, emollient και τόνωση του ιδιότητες. This oil is obtained from walnut kernels by cold expression and subsequent refining. Αυτό είναι το πετρέλαιο που προέρχεται από καρυδιά πυρήνες με ψυχρή έκφραση και μετέπειτα επεξεργασία. Walnuts are unique among nuts because the essential fat they contain is primarily polyunsaturated -the source of omega-3 fatty acid. Τα καρύδια είναι μοναδική μεταξύ των καρπών με κέλυφος, διότι τα βασικά λιπαρά που περιέχουν κυρίως πολυακόρεστα-είναι η πηγή των ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Walnuts contain a host of other important vitamins and minerals. Τα καρύδια περιέχουν μια σειρά από άλλες σημαντικές βιταμίνες και ανόργανα άλατα. Walnut oil is a clear, grease less, penetrating oil, that is a rich source of fatty acids essential to maintaining the skin’s cellular integrity. Walnut το πετρέλαιο είναι ένα σαφές, λιγότερο λίπος, διεισδυτική του πετρελαίου, ότι είναι μια πλούσια πηγή λιπαρών οξέων απαραίτητη για τη διατήρηση της ακεραιότητας του δέρματος του κυψελοειδούς. Walnut oil is not a cooking oil; high heat destroys its delicate flavor. Walnut πετρέλαιο δεν είναι ένα μαγειρικό λάδι? Υψηλή θερμότητα καταστρέφει τη λεπτή γεύση. Where it does shine is as an ingredient in a salad dressing or a fresh pasta sauce. Όταν αυτή η λάμψη του ως συστατικό σε μια σαλάτα ή μια γάζα νωπών ζυμαρικών σάλτσα. It can be used in any cosmetic product as an active principal or as a carrier in the oily phase, without any proportion limit. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε καλλυντικό προϊόν ως ενεργός κύρια ή ως φορέας στο νερό ελαιώδη φάση, χωρίς οποιαδήποτε αναλογία όριο. Aromatherapy & Health Uses : Very unsaturated, walnut oil presents good moisturizing, anti-aging, regenerative, emollient and toning properties. Αρωματοθεραπεία & Υγεία Χρήσεις: Πολύ ακόρεστα, καρυδιές πετρελαίου παρουσιάζει καλή ενυδάτωσης, αντι-γήρανσης, αναγεννητική, emollient και τόνωση του ιδιότητες. [ Purchase Walnut Oil Based Products ] [Αγοράζουν τα προϊόντα με βάση το λάδι καρυδιάς] - -- [ Recipes ] [Συνταγές] | |













