Jojoba Nut Oil Λάδι jojoba καρύδι πετρελαίου

Jojoba organic(Simmondsia chinensis): Jojoba organic is very similar in composition to human natural skin oils. Λάδι jojoba οργανικών (Simmondsia chinensis): Λάδι jojoba οργανικών είναι πολύ παρόμοια σύνθεση με φυσικό ανθρώπινο δέρμα έλαια. It penetrates the skin rapidly to nourish it; also softens and moisturizes mature and dry skin. Είναι διεισδύει στο δέρμα γρήγορα για να θρέψει αυτό? Μαλακώνει επίσης και moisturizes ώριμη και ξηρό δέρμα. Jojoba helps to heal inflamed skin conditions such as psoriasis or any form of dermatitis, helps control acne and oily scalps. Λάδι jojoba βοηθά να επουλωθούν φλεγμονή του δέρματος συνθήκες, όπως η ψωρίαση ή οποιαδήποτε μορφή δερματίτιδας, βοηθά τον έλεγχο scalps ακμή και λιπαρό. Since it has […] Δεδομένου ότι έχει […]

Read the full article... Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Posted in Jojoba on Jun 7th, 2008, 4:25 pm by michael Καταχωρήθηκε στο Λάδι jojoba στις Ιουν 7th, 2008, 4:25 pm από τον Michael

Hemp Nut Oil Κάνναβη καρύδι πετρελαίου

Hemp seeds produce a vegetable oil that is high in protein and can be used within a variety of foods and cosmetics. Οι σπόροι κάνναβης παράγει φυτικά έλαια που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα σε μια ποικιλία τροφίμων και καλλυντικών. The hemp seed oil we offer you is considered “ultra natural”, is minimally refined, and is obtained by cold, expeller-pressed method. Το πετρέλαιο τους σπόρους κάνναβης που σας προσφέρουμε είναι θεωρούνται "ultra φυσικό", είναι ελάχιστα και εξευγενισμένα, και αυτό προκύπτει από το κρύο, expeller-πιεστεί μέθοδο. It has a characteristic vegetable odor with a yellow to green color. Έχει μια χαρακτηριστική οσμή λαχανικό με ένα κίτρινο σε πράσινο χρώμα. […]

Read the full article... Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Posted in Hemp on Jun 6th, 2008, 5:45 pm by michael Καταχωρήθηκε στην Κάνναβη στις 6 Ιουνιου, 2008, 5:45 pm από τον Michael

Hazelnut Oil Φουντουκιού Oil

Hazelnut oil, 8 oz. Φουντουκιού πετρελαίου, 8 ουγκιων Hazelnut Oil Corylus avellana Hazelnuts yield a pale amber oil with a pleasant aroma. Φουντουκιού Oil Corylus avellana Φουντούκια προκύψει ένα αχνό πορτοκαλί του πετρελαίου, με ευχάριστο άρωμα. Its composition is similar to almond oil for which it’s often substituted. Η σύνθεσή του είναι παρόμοια με αμύγδαλο πετρέλαιο για τα οποία είναι συχνά υποκαθίσταται. This is the only fixed nut oil with an astringent quality, making it beneficial for use on oily skin. Αυτό είναι το μόνο σταθερό καρύδι πετρελαίου με astringent ποιότητας, γεγονός που καθιστά ευεργετικά για χρήση σε λιπαρό δέρμα. It absorbs quickly and is useful […] Θα απορροφά γρήγορα και είναι χρήσιμο […]

Read the full article... Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Posted in Hazelnut on Jun 5th, 2008, 6:36 pm by michael Καταχωρήθηκε στα φουντούκια στις Ιουν 5th, 2008, 6:36 pm από τον Michael

Grapeseed Nut Oil Grapeseed καρύδι πετρελαίου

Grapeseed Oil ( Vitis vinifera ) is an ecologically sound product that is made from the seeds of grapes after the wine is pressed. Grapeseed Oil (Vitis vinifera) είναι μια οικολογικά υγιούς προϊόντος που κατασκευάζεται από τους σπόρους των σταφυλιών μετά το κρασί είναι πιεσμένη. Grapeseed oil is high in vitamin E and is 76% essential fatty acid, linoleic acid (also known as Omega 6). Grapeseed πετρέλαιο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη E είναι 76% και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα, λινολεϊκό οξύ (επίσης γνωστή ως Omega 6). It is low in saturated fat, contains natural chlorophyll and valuable […] Είναι χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, χλωροφύλλη και περιέχει πολύτιμο φυσικό […]

Read the full article... Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Posted in Grapeseed on Jun 4th, 2008, 7:25 pm by michael Καταχωρήθηκε σε Grapeseed στις Ιουν 4th, 2008, 7:25 pm από τον Michael

Flax Nut Oil Λίνο καρύδι πετρελαίου

Flax seed oil contains high levels of Omega 3 and Omega 6 fatty acids (linolenic and linoleic) all of which provide numerous health and skin benefits. Λινόσποροι πετρελαίου περιέχει υψηλά επίπεδα Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 λιπαρά οξέα (λινολενικό και λινολεϊκό) τα οποία προσφέρουν πολυάριθμα οφέλη υγείας και του δέρματος. It is said that these essential fatty acids are vital for various health functions: digestion, brain development, circulation, skin and anti-aging and to combat inflammation. Λέγεται ότι αυτά τα απαραίτητα λιπαρά οξέα είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία διάφορες λειτουργίες: πέψη, την ανάπτυξη του εγκεφάλου, την κυκλοφορία, το δέρμα και την καταπολέμηση της γήρανσης και για την καταπολέμηση της φλεγμονής. The color of this […] Το χρώμα του παρόντος […]

Read the full article... Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Posted in Flax on Jun 3rd, 2008, 8:32 pm by michael Καταχωρήθηκε σε Λίνο στις 3 Ιουνιου, 2008, 8:32 pm από τον Michael

Canola Nut Oil Καρύδι κέντρο του πετρελαίου

Canola Oil/Rapeseed Κέντρο πετρελαίου / κραμβέλαιο
This oil’s main use is in cooking. Αυτό το λάδι είναι η κύρια χρήση του στην κουζίνα.

Share This Αυτό το μερίδιο

Read the full article... Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Posted in Canola on Jun 2nd, 2008, 10:18 pm by michael Τοποθετημένος στο κέντρο επί 2 Ιουν 2008, 10:18 pm από τον Michael

Borage Nut Oil Βουγλώσσου bourache καρύδι πετρελαίου

Borago officinalis Borage seed oil is clear and slightly thick with very little odor. Borago officinalis βουγλώσσου bourache σπόρων πετρελαίου είναι σαφής και ελαφρώς πυκνό, με πολύ μικρή οσμή. It contains an abundance of gamma linoleic acid (GLA), an essential fatty acid that the body uses to manufacture prostaglandins––hormone like substances that balance and regulate cellular activity. Περιέχει πληθώρα γάμα λινολεϊκό οξύ (GLA), απαραίτητα λιπαρά οξέα που ο οργανισμός χρησιμοποιεί για την παραγωγή προσταγλανδινών - ουσίες όπως η ορμόνη που ρυθμίζει την ισορροπία και την κυψελοειδή δραστηριότητα. It reduces the aging process of the skin and reverses damage from ultraviolet […] Μειώνει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος και αντιστρέφει τις ζημίες από την υπεριώδη […]

Read the full article... Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Posted in Borage on Jun 1st, 2008, 11:12 pm by michael Καταχωρήθηκε σε βουγλώσσου bourache στις Ιουν 1st, 2008, 11:12 pm από τον Michael

Black Current Nut Oil Μαύρη τρέχουσα καρύδι πετρελαίου

Black Currant Seed Oil Black Currant σπόρων πετρελαίου
Cold pressed oil produced from black currant seed contains a significant amount of GLA (gamma linolenic acid) and of ALA (alpha linolenic acid). Ψυχρός πιεστεί το πετρέλαιο που παράγεται από το μαύρο currant σπόρου περιέχει σημαντική ποσότητα του GLA (γ-λινολενικό οξύ) και της ALA (άλφα λινολενικό οξύ). This oil is highly recommended internally for helping to maintain hormonal balance, for cardiovascular health, to improve hair & skin, and to stimulate the body’s metabolic activity. Αυτό το λάδι είναι πολύ συνέστησε στο εσωτερικό για βοηθώντας να διατηρηθεί η ορμονική ισορροπία, για την καρδιαγγειακή υγεία, να βελτιώσουν τα μαλλιά και το δέρμα, και να τονωθεί η μεταβολική δραστηριότητα του οργανισμού. Just as […] Ακριβώς όπως […]

Read the full article... Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Posted in Black Current on May 31st, 2008, 11:26 pm by michael Posted in Black Σημερινή στις 31 Μαΐου 2008, 11:26 pm από τον Michael

Babassu Nut Oil Babassu καρύδι πετρελαίου

Babassu: (Orbignya martiana, O. oleifera, or O. speciosa), a/k/a Babacu, Coco de macaco, Aguassu. Babassu: (Orbignya martiana, O. oleifera, ή Ο. speciosa), α / κ / a Babacu, Coco de macaco, Aguassu. Babassu is a big palm tree about 20 meters high native to Brazil. Babassu είναι ένα μεγάλο δέντρο παλάμη περίπου 20 μέτρα ύψος ιθαγενών στη Βραζιλία. It is extensively cultivated and presents a very important industrial and economical resource for Brazil. Είναι ευρέως καλλιεργούμενη και παρουσιάζει ένα πολύ σημαντικό βιομηχανικό και οικονομικό πόρο για τη Βραζιλία. Its principal product is a rather stable, light yellow, clear oil which is […] Τον κύριο προϊόν είναι μάλλον σταθερή, το κίτρινο φως, το οποίο είναι σαφές πετρελαίου […]

Read the full article... Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Posted in Babassu on May 31st, 2008, 12:47 am by michael Καταχωρήθηκε σε Babassu στις 31 Μαΐου 2008, 12:47 am από τον Michael

Apricot Nut Oil Βερίκοκο καρύδι πετρελαίου

You will receive 1 lb. of oil, dispensed by weight. Θα λάβετε 1 lb. του πετρελαίου, φέρονται κατά βάρος. Apricot Kernel Oil: (Armeniaca vulgaris, Prunis armeniaca) Apricot Kernel is a light but rich oil which is especially good for sensitive skin, as well as for and skin that is inflamed or dry. Βερίκοκο Kernel Oil: (Armeniaca vulgaris, Prunis armeniaca) Βερύκοκο πυρήνα είναι ελαφρύ αλλά πλούσια σε πετρέλαιο η οποία είναι ιδιαίτερα καλή για την ευαισθησία του δέρματος, όπως επίσης και για ότι και το δέρμα είναι ξηρό ή φλεγμονή. It can be used alone or in massage and is used quite […] Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή στο μασάζ και χρησιμοποιούνται αρκετά […]

Read the full article... Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Posted in Apricot on May 30th, 2008, 1:28 am by michael Καταχωρήθηκε στα βερίκοκα στις 30 Μαιου, 2008, 1:28 am από τον Michael

« Previous PageNext Page » «Προηγούμενη Σελίδα - Επόμενη Σελίδα»