Palm Kernel Oil ξηρών καρπών

Αυτό το λάδι που προέρχεται από την πυρήνες, που προέρχονται από τα ραγισμένα τους καρπούς με κέλυφος των φοινίκων. Αυτό το λάδι περιέχει μεγάλο ποσοστό των λαυρικό οξύ, τη χημική του σύνθεση είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη του φοινικέλαιου, και χρησιμοποιείται κυρίως για την παρασκευή σαπουνιού. Φοινικοπυρηνέλαιο πετρελαίου αποτελεί λαυρικό τύπου, παρόμοιο με λάδι καρύδας και παράγει σκληρό [...]

Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Καταχωρήθηκε σε φοινικοπυρηνέλαιο για την 26η Ιανουαρίου, 2009, 12:43 pm από michael Comments Off

Ξηρών καρπών Neem Oil

Αυτή είναι μια παχιά, σκούρο χρωματιστό πετρέλαιο. Neem βαμβακέλαιο, Azadirachta indica (INCI: Azadirachta indica) Οι σπόροι neem πυρήνα είναι πολύ πλούσια σε λιπαρά οξέα, συχνά μέχρι και το 50% του πυρήνα του βάρους. Neem σπόρων πετρελαίου είναι πολύ πικρή με σκόρδο / θείο μυρωδιά? Περιέχει βιταμίνη Ε και άλλα απαραίτητα αμινοξέα. Neem πετρελαίου [...]

Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Καταχωρήθηκε σε Neem στις 25 Ιαν., 2009, 1:30 pm από michael Comments Off

Μακαντάμια ξηρών καρπών Πετρέλαιο

Μακαντάμια integrifolia: Αυτό το δέντρο είναι ιθαγενή στην Αυστραλία. Επίσης γνωστό ως Queensland καρύδι πετρελαίου, αυτό το κρύο πατημένο το πετρέλαιο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Παλμιτελαϊκό οξύ, ένα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα που δρα ως αντιοξειδωτικό, πρόληψη της υποβάθμισης των κυτταρικών μεμβρανών. Για ώριμο δέρμα είναι απαλή και ενυδάτωση. Είναι ένα δέρμα λιπαντικό και απορροφάται εύκολα από τις [...]

Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Καταχωρήθηκε σε Μακαντάμια για την 24η Ιανουαρίου, 2009, 2:25 pm από michael Comments Off

Πετρέλαιο Kukui ξηρών καρπών

Πετρέλαιο Kukui ξηρών καρπών Aleurites moluccana. Kukui καρύδι πετρελαίου, που από νωρίς στη Χαβάη Πολυνησιακή εποίκων, είναι γρήγορα απορροφώνται από το δέρμα. Kukui καρύδι πετρελαίου έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λινολεϊκό και λινολενικό απαραίτητων λιπαρών οξέων. Εξαιρετική για φινίρισμα δέρματος μετά από έκθεση στον ήλιο, καθώς και για την ακμή, έκζεμα, ψωρίαση, αιμορροΐδες, ξηρό / τσαλακωμένο το δέρμα και προσφέρει ικανοποιητική προστασία για [...]

Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Καταχωρήθηκε σε Kukui στις 23 Ιανουαρίου, 2009, 3:28 pm από michael Comments Off

Λάδι jojoba ξηρών καρπών

Jojoba οργανικών (Simmondsia chinensis): jojoba οργανικών είναι παρόμοια σύνθεση με φυσικό ανθρώπινο δέρμα έλαια. Θα διαπερνά το δέρμα γρήγορα να θρέψει αυτό? Επίσης μαλακώνει και moisturizes ώριμη και ξηρό δέρμα. Jojoba βοηθά να επουλωθούν φλεγμονή του δέρματος συνθήκες, όπως η ψωρίαση ή οποιαδήποτε μορφή δερματίτιδα, ακμή και βοηθά στη ρύθμιση ελαιώδη scalps. Δεδομένου ότι έχει [...]

Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Καταχωρήθηκε σε jojoba στις 22 Ιανουαρίου, 2009, 4:24 pm από michael Comments Off

«Προηγούμενη Σελίδα - Επόμενη Σελίδα»

Κλείνω
Το E-mail