Jojoba organic(Simmondsia chinensis): Jojoba organic is very similar in composition to human natural skin oils. Jojoba-luonnonmukainen (Simmondsia chinensis): jojoba orgaanisten on hyvin samankaltainen koostumus ihmisen luonnollinen ihon öljyt. It penetrates the skin rapidly to nourish it; also softens and moisturizes mature and dry skin. Se läpäisee ihon nopeasti ruokkivat sitä; myös pehmentää ja moisturizes kypsät ja kuiva iho. Jojoba helps to heal inflamed skin conditions such as psoriasis or any form of dermatitis, helps control acne and oily scalps. Jojoba auttaa parantua inflamed ihon edellytykset, kuten psoriasis tai minkäänlaista ihottumaa, auttaa valvonta akne ja öljyisistä scalps. Since it has […] Koska se on […]
Read the full article... Lue koko artikkeli ... Hemp seeds produce a vegetable oil that is high in protein and can be used within a variety of foods and cosmetics. Hampunsiemenet tuottaa kasviöljy, että on paljon proteiinia ja voidaan käyttää erilaisia elintarvikkeita ja kosmetiikka. The hemp seed oil we offer you is considered “ultra natural”, is minimally refined, and is obtained by cold, expeller-pressed method. The hampun siementen öljy me tarjoamme sinulle on pidettävä "ultra luonnollinen", on vähän puhdistetut, ja saadaan kylmää, expeller-puristettu menetelmällä. It has a characteristic vegetable odor with a yellow to green color. Se on ominaisuus, vihannesten odor, keltainen, vihreä väri. […]
Read the full article... Lue koko artikkeli ... Hazelnut oil, 8 oz. Hasselpähkinän öljy, 8 oz. Hazelnut Oil Corylus avellana Hazelnuts yield a pale amber oil with a pleasant aroma. Hasselpähkinän Oil Corylus avellana Hasselpähkinät tuottavat vaalean keltaista öljyä miellyttävä tuoksu. Its composition is similar to almond oil for which it’s often substituted. Sen koostumus on samanlainen kuin manteli öljyä, joka on usein korvata. This is the only fixed nut oil with an astringent quality, making it beneficial for use on oily skin. Tämä on ainoa kiinteä pähkinä öljyn kanssa astringent laatua, joten se on hyödyllistä käyttää öljyinen iho. It absorbs quickly and is useful […] Se vie nopeasti ja on hyödyllistä […]
Read the full article... Lue koko artikkeli ... Grapeseed Oil ( Vitis vinifera ) is an ecologically sound product that is made from the seeds of grapes after the wine is pressed. Grapeseed Öljy (Vitis vinifera) on ekologisesti terve tuote, joka on valmistettu siemeniä viinirypäleet jälkeen viini on puristettu. Grapeseed oil is high in vitamin E and is 76% essential fatty acid, linoleic acid (also known as Omega 6). Grapeseed öljyn korkea E-vitamiini, ja se on 76% välttämätön rasvahappo, linolihappo (tunnetaan myös nimellä Omega 6). It is low in saturated fat, contains natural chlorophyll and valuable […] Se on vähän tyydyttyneitä rasvoja, sisältää luonnollisia klorofylli ja arvokkaita […]
Read the full article... Lue koko artikkeli ... Flax seed oil contains high levels of Omega 3 and Omega 6 fatty acids (linolenic and linoleic) all of which provide numerous health and skin benefits. Pellava siementen öljy sisältää korkeita omega-3 ja Omega 6 rasvahapot (Marokosta ja linoleic) kaikki, jotka tarjoavat lukuisia terveys-ja iho-etuudet. It is said that these essential fatty acids are vital for various health functions: digestion, brain development, circulation, skin and anti-aging and to combat inflammation. On sanottava, että nämä välttämättömät rasvahapot ovat elintärkeitä eri terveydenhuollon toiminnot: ruoansulatukseen, aivojen kehitystä, liikkeeseen, iho-ja anti-ikääntyminen ja torjua tulehduksia. The color of this […] Väri Tämän […]
Read the full article... Lue koko artikkeli ...