Pekaanipähkinä Oil

Kuitenkin se on myös lukuisia terveyshyötyjä, kun sisäisesti. Tämä öljy on elintarvikkeiden laatua. Se on vain 9,5% tyydyttyneitä rasvoja verrattuna oliiviöljy, joka on 13,5%. Se on enemmän kuin 90% tyydyttymättömiä rasvahappoja, joissa on 50% monotyydyttymättömien ja 40% monityydyttymättömiä. Tämä öljy on kevyt ja neutraali maku (toisin kuin oliiviöljy, joka on [...]

Lue koko artikkeli ...
Posted in pekaanipähkinä Maaliskuu 16th, 2009, 10:30 Michael Comments Off

Palm Kernel Muttersberg Oil

Tämä öljy on saatu ytimistä peräisin krakatun pähkinöitä Palm. Tämä öljy sisältää suuret mittasuhteet lauriinihappopitoisuus, sen kemiallinen koostumus on aivan erilainen kuin palmuöljyä, ja sitä käytetään pääasiassa siitä, että saippuaa. Palmunydinjauhoa öljy on lauriinihappo tyyppi, joka on samanlainen kuin Kookosöljy ja tuottaa kova [...]

Lue koko artikkeli ...
Posted in Palm Kernel Maaliskuu 15, 2009, 11:29 Michael Comments Off

Neem Muttersberg Oil

Tämä on paksu, tumma värillinen öljyä. Neem Seed Oil, Azadirachta indica (INCI: Azadirachta indica) The neem siementen ydin on runsaasti rasvahappoja, usein jopa 50%: n ytimen paino. Neem siementen öljy on erittäin karvas kanssa valkosipuli / rikin haju, ja se sisältää E-vitamiinia ja muita olennaisia aminohappoja. Neem öljyn [...]

Lue koko artikkeli ...
Posted in Neem Maaliskuu 14th, 2009, 12:51 Michael Comments Off

Macadamia Muttersberg Oil

Macadamia integrifolia: Tämä puu on native Australiaan. Tunnetaan myös nimellä Queensland pähkinä öljy, kylmä öljy on korkea Palmito happo, joka monotyydyttymättömien rasvahappo että toimii antioksidanttina, joka estää huononeminen solujen kalvoja. Saat kypsä iho on hydrating ja lempeää. Se on ihon voiteluaineen ja se on helposti absorboima [...]

Lue koko artikkeli ...
Posted in Macadamia Maaliskuu 12, 2009 2:42 pm Michael Comments Off

Kukui Muttersberg Oil

Kukui Muttersberg Oil Aleurites moluccana. Kukui pähkinä öljy, saatetaan Havaiji alussa Polynesian perustajien, on nopeasti imeytyy ihoon. Kukui pähkinä öljy on korkea Linolihappo ja linolenic välttämättömät rasvahapot. Erinomainen ihon conditioning jälkeen auringolle altistumisen sekä akne, ihottuma, psoriasis, peräpukamat, kuiva / ryppyinen iho ja tarjoaa hyvän suojan [...]

Lue koko artikkeli ...
Posted in Kukui Maaliskuu 10, 2009 4:27 pm Michael Comments Off

«Previous Page - Next Page»

Sulje
E-mail Se