Shea Nut Oil Shea oraščić ulje

Shea Butter (Butyrospermum parkii) is obtained by cold pressing of the fruits (seeds) of the karité tree followed by a full refining process. Shea maslaca (Butyrospermum parkii) je dobivena hladnim prešanjem od voća (sjemena) u karité stabla slijede punopravni poboljšanje procesa. During the pressing of the butter, a liquid fraction appears as shea oil which offers an exceptional skin feel. Tijekom pritiskom na maslac, liquid fraction se pojavljuje kao Shea ulje koje se pruža izniman koži osjetiti. Shea is well known to assist cutaneous dryness, dermatitis and dermatoses, eczema, solar erythema and burns. Shea je poznato da pomogne cutaneous dryness, i dermatoses dermatitis, ekcemi, solarne erythema i opekotina. In Europe this oil is used in foods and confections to replace fats and to enhance food texture and flavor. U Europi je ovo ulje koristi u hrani i confections zamijeniti masti i unapređenja hrane tekstura i okus. The oil is golden in color. Ulje je zlatno u boju. Suggested uses: Use from 3% to 20% in creams and lotions, soaps and balms, or 100% pure as a moisturizing serum or massage oil. Predloženi koristi: Koristi od 3% do 20% u losione i kreme, sapuni i balms, ili 100% čistih kao hidratantna gel-serum ili ulje za masažu. Use it in lip balms, body butters, soap and other toiletries where you might prefer a liquid oil rather than solid shea butter. Koristite ga u lip balms, body butters, sapun i druge toaletne gdje možda ne bi bilo loše jedna liquid oil nego solid Shea maslac. This oil can be used straight as a massage oil or can become part of a massage oil blend. Ovo ulje može se koristiti ravno kao ulje za masažu ili može postati dio masažu ulje pomiješati. Shelf life: @18 months if properly stored. Trajnosti: @ 18 mjeseci, ako ispravno spremljena. SAP value: 170-195. SAP vrijednost: 170-195. INCI: Butyrospermum Parkii Seed Oil. INCI: Butyrospermum Parkii ulje.


Shea Oil Shea ulje


Latin Name : butyrospermum parkii Latinski naziv: butyrospermum parkii

Forms Available : oil, butter Dostupni oblici: ulje, maslac

Shea Oil - butyrospermum parkii - Shea is well known to assist cutaneous dryness, dermatitis and dermatoses, eczema, solar erythema and burns. Shea Nafta - butyrospermum parkii - Shea je poznato da pomogne cutaneous dryness, i dermatoses dermatitis, ekcemi, solarne erythema i opekotina. In Europe this oil is used in foods and confections to replace fats and to enhance food texture and flavor. U Europi je ovo ulje koristi u hrani i confections zamijeniti masti i unapređenja hrane tekstura i okus. The oil is golden in color. Ulje je zlatno u boju. Suggested uses: Use from 3% to 20% in creams and lotions, soaps and balms, or 100% pure as a moisturizing serum or massage oil. Predloženi koristi: Koristi od 3% do 20% u losione i kreme, sapuni i balms, ili 100% čistih kao hidratantna gel-serum ili ulje za masažu. Use it in lip balms, body butters, soap and other toiletries where you might prefer a liquid oil rather than solid shea butter. Koristite ga u lip balms, body butters, sapun i druge toaletne gdje možda ne bi bilo loše jedna liquid oil nego solid Shea maslac. This oil can be used straight as a massage oil or can become part of a massage oil blend. Ovo ulje može se koristiti ravno kao ulje za masažu ili može postati dio masažu ulje pomiješati.

Aromatherapy & Health Uses : Shea is well known to assist cutaneous dryness, dermatitis and dermatoses, eczema, solar erythema and burns. Aromaterapija & Zdravlje Upotrebe: Shea je poznato da pomogne cutaneous dryness, i dermatoses dermatitis, ekcemi, solarne erythema i opekotina.


[ Purchase Shea Oil Based Products ] [Otkup Shea ulje temelju Proizvodi]
- --
[ Recipes ] [Recepti]




Posted in Shea on Jun 16th, 2008, 7:27 am by michael Posted in Shea na 16 Lipanj, 2008, 7:27 am by michael

No comments yet. No comments yet. Be the first. Budite prvi.

Leave a reply Ostavite odgovor

Close Zatvoriti
E-mail It E-mail je