Kukui Nut Oil Aleurites moluccana. Kukui Nut Oil Aleurites moluccana. Kukui nut oil, brought to Hawaii by early Polynesian settlers, is quickly absorbed into the skin. Kukui noten olie, Hawaii gebracht door vroege Polynesische kolonisten, is snel geabsorbeerd in de huid. Kukui nut oil is high in linoleic and linolenic essential fatty acids. Kukui noten olie is hoog in linolzuur en linolenic essentiële vetzuren. Excellent for skin conditioning after sun exposure, as well as for acne, eczema, psoriasis, hemorrhoids, dry/wrinkled skin and offers good protection for […] Uitstekend voor huid-conditioning na blootstelling aan de zon, alsmede voor acne, eczeem, psoriasis, aambeien, droge / gerimpelde huid en biedt een goede bescherming voor […] Read the full article... Lees het volledige artikel ... Jojoba organic(Simmondsia chinensis): Jojoba organic is very similar in composition to human natural skin oils. Jojoba organische (Jojoba): Jojoba organische is zeer vergelijkbaar in de samenstelling van de menselijke huid natuurlijke oliën. It penetrates the skin rapidly to nourish it; also softens and moisturizes mature and dry skin. Het dringt door de huid snel te voeden; ook zacht en hydrateert rijpe en droge huid. Jojoba helps to heal inflamed skin conditions such as psoriasis or any form of dermatitis, helps control acne and oily scalps. Jojoba helpt bij het genezen ontstoken huidaandoeningen zoals psoriasis of enige vorm van dermatitis, helpt acne en vette scalps. Since it has […] Omdat het […] Read the full article... Lees het volledige artikel ... Hemp seeds produce a vegetable oil that is high in protein and can be used within a variety of foods and cosmetics. Hennep zaden produceren een plantaardige olie die is eiwitrijk en kan worden gebruikt binnen een variëteit van voedsel en cosmetica. The hemp seed oil we offer you is considered “ultra natural”, is minimally refined, and is obtained by cold, expeller-pressed method. De hennepzaad olie bieden wij u wordt beschouwd als "ultra natuurlijk", is minimaal verfijnd, en wordt verkregen door de kou, expeller-methode worden ingedrukt. It has a characteristic vegetable odor with a yellow to green color. Het heeft een karakteristieke geur groente met een gele tot groene kleur. […] Read the full article... Lees het volledige artikel ... Hazelnut oil, 8 oz. Hazelnoot olie, 8 oz. Hazelnut Oil Corylus avellana Hazelnuts yield a pale amber oil with a pleasant aroma. Hazelnoot olie Corylus avellana hazelnoten zorgen voor een bleke oranje olie met een aangename geur. Its composition is similar to almond oil for which it’s often substituted. De samenstelling is vergelijkbaar met amandel olie waarvoor het is vaak vervangen. This is the only fixed nut oil with an astringent quality, making it beneficial for use on oily skin. Dit is de enige vaste moer olie met een adstringerende kwaliteit, waardoor het uiteindelijk voor gebruik op de vette huid. It absorbs quickly and is useful […] Het absorbeert snel en is handig […] Read the full article... Lees het volledige artikel ... Grapeseed Oil ( Vitis vinifera ) is an ecologically sound product that is made from the seeds of grapes after the wine is pressed. Grapeseed Oil (Vitis vinifera) is een milieuvriendelijk product dat wordt gemaakt uit de zaden van druiven na de wijn wordt ingedrukt. Grapeseed oil is high in vitamin E and is 76% essential fatty acid, linoleic acid (also known as Omega 6). Grapeseed olie is in hoge vitamine E en is 76% essentiële vetzuren, linolzuur (ook bekend als omega-6). It is low in saturated fat, contains natural chlorophyll and valuable […] Het is arm aan verzadigde vetten, bevat natuurlijke chlorofyl en waardevolle […] Read the full article... Lees het volledige artikel ... Flax seed oil contains high levels of Omega 3 and Omega 6 fatty acids (linolenic and linoleic) all of which provide numerous health and skin benefits. Vlas zaad olie bevat een hoog gehalte aan omega-3 en omega-6 vetzuren (linolenic en linolzuur) die allemaal bieden tal van voordelen gezondheid en de huid. It is said that these essential fatty acids are vital for various health functions: digestion, brain development, circulation, skin and anti-aging and to combat inflammation. Er wordt gezegd dat deze essentiële vetzuren van vitaal belang zijn voor de gezondheid van verschillende functies: de spijsvertering, de ontwikkeling van de hersenen, bloedsomloop, de huid en anti-veroudering en de strijd tegen ontstekingen. The color of this […] De kleur van deze […] Read the full article... Lees het volledige artikel ... Canola Oil/Rapeseed Canola-olie / koolzaad This oil’s main use is in cooking. Deze olie belangrijkste gebruik is in de keuken. Share This Dit aandeel Read the full article... Lees het volledige artikel ... Borago officinalis Borage seed oil is clear and slightly thick with very little odor. Borago officinalis Bernagie zaad olie is helder en licht dik met zeer weinig geur. It contains an abundance of gamma linoleic acid (GLA), an essential fatty acid that the body uses to manufacture prostaglandins––hormone like substances that balance and regulate cellular activity. Het bevat een overvloed aan gamma-linolzuur (GLA), een essentieel vetzuur dat het lichaam gebruikt voor de productie van prostaglandines - hormoon als stoffen die het evenwicht en de regulering van de cellulaire activiteit. It reduces the aging process of the skin and reverses damage from ultraviolet […] Het vermindert het verouderingsproces van de huid en keert beschadigd raken door ultraviolet […] Read the full article... Lees het volledige artikel ... Black Currant Seed Oil Zwarte bes Seed Oil Cold pressed oil produced from black currant seed contains a significant amount of GLA (gamma linolenic acid) and of ALA (alpha linolenic acid). Koud geperste olie die uit zwarte bessen zaad bevat een aanzienlijk bedrag van de GLA (gamma-linoleenzuur) en ALA (alfa-linoleenzuur). This oil is highly recommended internally for helping to maintain hormonal balance, for cardiovascular health, to improve hair & skin, and to stimulate the body’s metabolic activity. Deze olie wordt sterk aangeraden om intern te helpen bij het hormonale evenwicht, voor de cardiovasculaire gezondheid, het verbeteren van haar & huid, en het stimuleren van het lichaam van de metabole activiteit. Just as […] Net als […] Read the full article... Lees het volledige artikel ... Babassu: (Orbignya martiana, O. oleifera, or O. speciosa), a/k/a Babacu, Coco de macaco, Aguassu. Babassu: (Orbignya martiana, O. oleifera, of O. speciosa), a / k / a Babacu, Coco de macaco, Aguassu. Babassu is a big palm tree about 20 meters high native to Brazil. Babassu is een grote palmboom ongeveer 20 meter hoge native naar Brazilië. It is extensively cultivated and presents a very important industrial and economical resource for Brazil. Hij wordt veelvuldig gekweekt en presenteert een zeer belangrijke industriële en economische hulpbron voor Brazilië. Its principal product is a rather stable, light yellow, clear oil which is […] Haar voornaamste product is vrij stabiel, licht gele, heldere olie die is […] Read the full article... Lees het volledige artikel ... « Previous Page — Next Page » "Vorige Pagina - Volgende Pagina" |