Hemp Nut Oil Hennep moer olie
Hemp seeds produce a vegetable oil that is high in protein and can be used within a variety of foods and cosmetics. Hennep zaden produceren een plantaardige olie die is eiwitrijk en kan worden gebruikt binnen een variëteit van voedsel en cosmetica. The hemp seed oil we offer you is considered “ultra natural”, is minimally refined, and is obtained by cold, expeller-pressed method. De hennepzaad olie bieden wij u wordt beschouwd als "ultra natuurlijk", is minimaal verfijnd, en wordt verkregen door de kou, expeller-methode worden ingedrukt. It has a characteristic vegetable odor with a yellow to green color. Het heeft een karakteristieke geur groente met een gele tot groene kleur. The seeds from which this oil is obtained are not sterilized or fumigated. De zaden die uit deze olie wordt verkregen worden niet gesteriliseerd of begast. Hemp seed oil’s high linoleic and linolenic acid contents make it vulnerable to spoilage. Hennepzaad olie is hoog linolzuur en linoleenzuur inhoud maakt het kwetsbaar voor bederf. Alpha linolenic, linoleic and oleic acids––the essential fatty acids known as the omegas––make up 88% of the total fatty-acid content. Alpha linolenic, linol-en oliezuur zuren - de essentiële vetzuren bekend als de omegas - make-up 88% van de totale vet-zuren. Its particularly moisturizing for dry, damaged skin and for eczema and psoriasis. De bijzonder hidratatie voor de droge, beschadigde huid en voor eczeem en psoriasis. Hemp seed oil penetrates the skin quickly and some describe it as a “dry” oil. Hennepzaad olie dringt door de huid snel en sommige beschrijven het als een "droge" olie. This oil requires cool, dark, oxygen-free storage conditions. Deze olie vereist koele, donkere, zuurstofvrij bewaarcondities. An unopened container can be stored in the deep freezer indefinitely and in the refrigerator for a year. Een ongeopende verpakking kan worden opgeslagen in de diepvriezer voor onbepaalde tijd en in de koelkast voor een jaar. An opened container will last for 10 to 12 weeks in the refrigerator; at room temperature, an unopened container can last 4-6 weeks. Een container geopend zal duren van 10 tot 12 weken in de koelkast, op kamertemperatuur, een ongeopende verpakking kan duren 4-6 weken. An opened container should be used within two to four weeks. Een geopende container moeten worden gebruikt binnen twee tot vier weken. According to the Soapmaker’s Companion book: “”"”Because of its highly unsaturated nature, I take no more than a 10% sodium hydroxide discount when I use hemp seed oil, as 20% to 30% of my total soapmaking oils; too much of this free oil in a bar of soap would spoil the bar in a hurry. To ensure a hard bar, and to delay rancidity, incorporate saturated fats and oils into a hemp seed oil formula. This is my favorite of all of the soapmaking oils that have come my way in the last couple of years.”"”" May be used up in concentrations of 2-5% in creams and lotions, 3-10% in bar soap, and 2-4% in hair care. INCI: Cannabis Sativa Seed Oil. SAP value: 192.8 Volgens de Soapmaker's Companion boek: "" "" Als gevolg van de sterk onverzadigde aard, ik neem niet meer dan een 10% korting natriumhydroxide wanneer ik hennepzaad olie, als 20% tot 30% van mijn totale soapmaking oliën; te veel van deze gratis olie in een stuk zeep zou bederven de bar in een haast. Om te zorgen voor een harde bar, en tot vertraging ranzig, nemen verzadigde vetten en oliën in een hennepzaad olie-formule. Dit is mijn favoriete van alle van de soapmaking oliën die afkomstig zijn van mijn manier in de laatste paar jaar ."""" mei worden gebruikt in concentraties van 2.5% in crèmes en lotions, 3-10% in de bar zeep, en 2.4% in haarverzorging . INCI: Cannabis sativa Seed Oil. SAP waarde: 192,8
| Hemp Seed Oil Hennepzaad olie | |
| |
Latin Name : cannabis sativa Latijnse naam: Cannabis sativa Forms Available : oil Formulieren ter beschikking: olie Hemp Seed Oil - cannabis sativa - Hemp seeds produce a vegetable oil that is high in protein and can be used within a variety of foods and cosmetics. Hennepzaad olie - cannabis sativa - Hennepzaad een plantaardige olie die is eiwitrijk en kan worden gebruikt binnen een variëteit van voedsel en cosmetica. Hemp seed oil’s high linoleic and linolenic acid contents make it vulnerable to spoilage. Hennepzaad olie is hoog linolzuur en linoleenzuur inhoud maakt het kwetsbaar voor bederf. Alpha linolenic, linoleic and oleic acids––the essential fatty acids known as the omegas––make up 88% of the total fatty-acid content. Alpha linolenic, linol-en oliezuur zuren - de essentiële vetzuren bekend als de omegas - make-up 88% van de totale vet-zuren. Its particularly moisturizing for dry, damaged skin and for eczema and psoriasis. De bijzonder hidratatie voor de droge, beschadigde huid en voor eczeem en psoriasis. Hemp seed oil penetrates the skin quickly and some describe it as a “dry” oil. Hennepzaad olie dringt door de huid snel en sommige beschrijven het als een "droge" olie. Aromatherapy & Health Uses : Hemp seed oil is particularly moisturizing for dry, damaged skin and for eczema and psoriasis. Aromatherapie & Gezondheid Gebruikt: hennepzaad olie is bijzonder hidratatie voor de droge, beschadigde huid en voor eczeem en psoriasis. [ Purchase Hemp Seed Oil Based Products ] [Aankoop hennepzaad olie gebaseerde producten] - -- [ Recipes ] [Recepten] ![]() | |














