Shea Nut Oil Shea moer olie
Shea Butter (Butyrospermum parkii) is obtained by cold pressing of the fruits (seeds) of the karité tree followed by a full refining process. Shea Butter (Butyrospermum parkii) wordt verkregen door koude persing van de vruchten (zaden) van de karité boom gevolgd door een volledige raffinageproces. During the pressing of the butter, a liquid fraction appears as shea oil which offers an exceptional skin feel. Tijdens het drukken van de boter, een vloeibare fractie verschijnt als shea olie die een uitzonderlijke huid voelen. Shea is well known to assist cutaneous dryness, dermatitis and dermatoses, eczema, solar erythema and burns. Shea is bekend te helpen droge huid, dermatitis en huidziekten, eczeem, erythema zonne-en brandwonden. In Europe this oil is used in foods and confections to replace fats and to enhance food texture and flavor. In Europa wordt deze olie wordt gebruikt in voedingsmiddelen en confections in de plaats van vetten en het vergroten van voedsel textuur en smaak. The oil is golden in color. De olie wordt in gouden kleur. Suggested uses: Use from 3% to 20% in creams and lotions, soaps and balms, or 100% pure as a moisturizing serum or massage oil. Aanbevolen gebruik: Gebruik van 3% tot 20% in crèmes en lotions, zeep en balms, of 100% zuiver als een hydraterende serum of massage olie. Use it in lip balms, body butters, soap and other toiletries where you might prefer a liquid oil rather than solid shea butter. Gebruik het in lip balms, lichamelijke boter, zeep en andere toiletartikelen, waar je misschien liever een vloeibare olie in plaats van vaste shea boter. This oil can be used straight as a massage oil or can become part of a massage oil blend. Deze olie kan worden gebruikt als een rechte massage olie of kan deel uitmaken van een massage olie-mix. Shelf life: @18 months if properly stored. Houdbaarheid: @ 18 maanden, indien ze goed wordt opgeslagen. SAP value: 170-195. SAP waarde: 170-195. INCI: Butyrospermum Parkii Seed Oil. INCI: Butyrospermum Parkii zaad olie.
Shea Oil Shea Olie | |
| |
Forms Available : oil, butter Formulieren ter beschikking: olie, boter Shea Oil - butyrospermum parkii - Shea is well known to assist cutaneous dryness, dermatitis and dermatoses, eczema, solar erythema and burns. Shea Oil - butyrospermum parkii - Shea is bekend te helpen droge huid, dermatitis en huidziekten, eczeem, erythema zonne-en brandwonden. In Europe this oil is used in foods and confections to replace fats and to enhance food texture and flavor. In Europa wordt deze olie wordt gebruikt in voedingsmiddelen en confections in de plaats van vetten en het vergroten van voedsel textuur en smaak. The oil is golden in color. De olie wordt in gouden kleur. Suggested uses: Use from 3% to 20% in creams and lotions, soaps and balms, or 100% pure as a moisturizing serum or massage oil. Aanbevolen gebruik: Gebruik van 3% tot 20% in crèmes en lotions, zeep en balms, of 100% zuiver als een hydraterende serum of massage olie. Use it in lip balms, body butters, soap and other toiletries where you might prefer a liquid oil rather than solid shea butter. Gebruik het in lip balms, lichamelijke boter, zeep en andere toiletartikelen, waar je misschien liever een vloeibare olie in plaats van vaste shea boter. This oil can be used straight as a massage oil or can become part of a massage oil blend. Deze olie kan worden gebruikt als een rechte massage olie of kan deel uitmaken van een massage olie-mix. Aromatherapy & Health Uses : Shea is well known to assist cutaneous dryness, dermatitis and dermatoses, eczema, solar erythema and burns. Aromatherapie & Gezondheid Gebruikt: Shea is bekend te helpen droge huid, dermatitis en huidziekten, eczeem, erythema zonne-en brandwonden. [ Purchase Shea Oil Based Products ] [Aankoop Shea olie gebaseerde producten] - -- [ Recipes ] [Recepten] | |













