Maar het heeft ook tal van voordelen voor de gezondheid als inwendig. Deze olie is levensmiddelenkwaliteit. Het heeft slechts 9,5% verzadigd vet in vergelijking met olijfolie, die 13,5%. Het heeft meer dan 90% onverzadigde vetzuren met 50% enkelvoudig onverzadigde en 40% poly. Deze olie is licht en neutraal in smaak (in tegenstelling tot de olijfolie die [...]
Lees het volledige artikel ... Deze olie wordt verkregen uit de pitten, genomen uit de gekraakte noten van de palm. Deze olie bevat grote hoeveelheden van laurinezuur, de chemische samenstelling is heel anders dan die van palmolie, en wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het maken van zeep. Palm kernel olie is een laurinezuurhoudende type, vergelijkbaar met kokosolie en produceert harde [...]
Lees het volledige artikel ... Dit is een dikke, donkere gekleurde olie. Neem Seed Oil, Azadirachta indica (INCI: Azadirachta indica) Het zaad neem kernel is zeer rijk aan vetzuren, vaak tot 50% van de kernel van het gewicht. Neem zaadolie is erg bitter, met een knoflook / zwavel geur, maar bevat vitamine E en andere essentiële aminozuren. Neem olie [...]
Lees het volledige artikel ... Macadamia integrifolia: Deze boom is inheems in Australië. Ook bekend als Queensland moer olie, dit koud geperste olie is hoog in Palmitoleïnezuur, een enkelvoudig onverzadigde vetzuren die fungeert als een antioxidant, het voorkomen van verslechtering van de celmembranen. Voor volwassen huid is hydraterende en zacht. Het is een huid en smeermiddel is gemakkelijk geabsorbeerd door [...]
Lees het volledige artikel ... Kukui Nut Oil Aleurites moluccana. Kukui moer olie, die naar Hawaï door vroege Polynesische kolonisten, wordt snel geabsorbeerd in de huid. Kukui moer olie is hoog in linol linoleen en essentiële vetzuren. Uitstekend voor de huid conditioning na blootstelling aan de zon, maar ook voor acne, eczeem, psoriasis, aambeien, droge / gerimpelde huid en biedt een goede bescherming voor [...]
Lees het volledige artikel ...