Palm Kernel Nut Oil Palm Kernel Nut Oil

This oil is obtained from the kernels, taken from the cracked nuts of the palm. Denne oljen er hentet fra kjerner, tatt fra sprekker nøtter av håndflaten. This oil contains large proportions of lauric acid, its chemical composition is quite different from that of palm oil, and is used chiefly for making soap. Denne oljen inneholder store andeler av lauric syre, dens kjemiske sammensetning er ganske forskjellig fra det som Palmeolje, og brukes hovedsakelig til å lage såpe. Palm kernel oil is a lauric type, similar to coconut oil and produces hard […] Palm kjernen olje er en lauric type som ligner på kokos olje og produserer hardt […]

Read the full article... Les hele artikkelen ...
Posted in Palm Kernel on Jul 2nd, 2008, 2:31 pm by michael Posted in Palm Kernel på 2 juli 2008, 2:31 pm by michael

Neem Nut Oil Neem Nut Oil

This is a thick, dark colored oil. Dette er et tykt, mørkt farget olje. Neem Seed Oil, Azadirachta indica (INCI: Azadirachta indica) The neem seed kernel is very rich in fatty acids, often up to 50 % of the kernel’s weight. Neem Seed Oil, Azadirachta indikerer (INCI: Azadirachta indikerer) neem seedet kjernen er svært rik på fettsyrer, ofte opptil 50% av kjernen vekt. Neem seed oil is very bitter with a garlic/sulfur smell; it contains vitamin E and other essential amino acids. Neem seedet olje er svært bitter med en hvitløk / svovel lukt, den inneholder vitamin E og andre essensielle aminosyrer. Neem oil […] Neem olje […]

Read the full article... Les hele artikkelen ...
Posted in Neem on Jul 1st, 2008, 3:25 pm by michael Posted in Neem på 1 juli 2008, 3:25 pm by michael

Macadamia Nut Oil Macadamia Nut Oil

Macadamia integrifolia: This tree is native to Australia. Macadamia integrifolia: Dette treet er optimalisert til Australia. Also known as Queensland nut oil, this cold pressed oil is high in palmitoleic acid, a monounsaturated fatty acid that acts as an antioxidant, preventing deterioration of cell membranes. Også kjent som Queensland nøtt olje, denne kalde trykkes olje er høy i palmitoleic syre, en monounsaturated fatty acid som fungerer som et antioxidant, hindre forverring av celle membraner. For mature skin it is hydrating and gentle. For moden hud er det hydrating og milde. It is a skin lubricant and is easily absorbed by […] Det er en hud smøremiddel og er lett absorberes av […]

Read the full article... Les hele artikkelen ...
Posted in Macadamia on Jun 30th, 2008, 4:38 pm by michael Posted in Macadamia på 30 juni 2008, 4:38 pm by michael

Kukui Nut Oil Kukui Nut Oil

Kukui Nut Oil Aleurites moluccana. Kukui Nut Oil Aleurites moluccana. Kukui nut oil, brought to Hawaii by early Polynesian settlers, is quickly absorbed into the skin. Kukui nøtt olje, førte til Hawaii av tidlig Polynesiske nybyggere, absorberes raskt inn i huden. Kukui nut oil is high in linoleic and linolenic essential fatty acids. Kukui nøtt olje er høy i linoleic og linolenic essensielle fettsyrer. Excellent for skin conditioning after sun exposure, as well as for acne, eczema, psoriasis, hemorrhoids, dry/wrinkled skin and offers good protection for […] Utmerket for hud condition etter sol eksponering, så vel som for acne, Eksem, psoriasis, hemorrhoids, tørr / rynket hud og gir god beskyttelse for […]

Read the full article... Les hele artikkelen ...
Posted in Kukui on Jun 29th, 2008, 5:30 pm by michael Posted in Kukui på 29 juni 2008, 5:30 pm by michael

Jojoba Nut Oil Jojoba Nut Oil

Jojoba organic(Simmondsia chinensis): Jojoba organic is very similar in composition to human natural skin oils. Jojoba organiske (Simmondsia chinensis): Jojoba organiske er svært like i sammensetning menneskelige naturlige hud oljer. It penetrates the skin rapidly to nourish it; also softens and moisturizes mature and dry skin. Det trenger gjennom huden raskt å nære det; også softens og moisturizes moden og tørr hud. Jojoba helps to heal inflamed skin conditions such as psoriasis or any form of dermatitis, helps control acne and oily scalps. Jojoba bidrar til å helbrede betent hud forhold som for eksempel psoriasis eller en form for betennelse, bidrar kontroll acne og fet scalps. Since it has […] Siden det har […]

Read the full article... Les hele artikkelen ...
Posted in Jojoba on Jun 28th, 2008, 7:28 pm by michael Posted in Jojoba på 28 juni 2008, 7:28 pm by michael

Next Page » Neste Side »

Close Lukke
E-mail It E-mail It