Jojoba organic(Simmondsia chinensis): Jojoba organic is very similar in composition to human natural skin oils. Jojoba organiske (Simmondsia chinensis): Jojoba organiske er svært like i sammensetning menneskelige naturlige hud oljer. It penetrates the skin rapidly to nourish it; also softens and moisturizes mature and dry skin. Det trenger gjennom huden raskt å nære det; også softens og moisturizes moden og tørr hud. Jojoba helps to heal inflamed skin conditions such as psoriasis or any form of dermatitis, helps control acne and oily scalps. Jojoba bidrar til å helbrede betent hud forhold som for eksempel psoriasis eller en form for betennelse, bidrar kontroll acne og fet scalps. Since it has […] Siden det har […]
Read the full article... Les hele artikkelen ... Hemp seeds produce a vegetable oil that is high in protein and can be used within a variety of foods and cosmetics. Hamp frø produsere en vegetabilsk olje som er høy i protein og kan brukes innen en rekke matvarer og kosmetikk. The hemp seed oil we offer you is considered “ultra natural”, is minimally refined, and is obtained by cold, expeller-pressed method. Den hamp frø olje vi kan tilby deg er å betrakte som "ultra naturlige", er minimal raffinert, og er innhentet av kulde, expeller pressede metode. It has a characteristic vegetable odor with a yellow to green color. Det har en karakteristisk vegetabilsk odor med en gul til grønn farge. […]
Read the full article... Les hele artikkelen ... Hazelnut oil, 8 oz. Hasselnøtt olje, 8 oz. Hazelnut Oil Corylus avellana Hazelnuts yield a pale amber oil with a pleasant aroma. Hasselnøtt Olje Corylus avellana hasselnøtter gir en blek gult olje med en behagelig aroma. Its composition is similar to almond oil for which it’s often substituted. Dets sammensetning er lik mandel olje der det er ofte erstattes. This is the only fixed nut oil with an astringent quality, making it beneficial for use on oily skin. Dette er den eneste faste nøtt olje med en astringent kvalitet, noe som gjør det fordelaktig for bruk på fet hud. It absorbs quickly and is useful […] Det absorberer raskt og er nyttig […]
Read the full article... Les hele artikkelen ... Grapeseed Oil ( Vitis vinifera ) is an ecologically sound product that is made from the seeds of grapes after the wine is pressed. Grapeseed Oil (Vitis vinifera) er en økologisk lyd produkt som er fremstilt fra frø av druer etter vin er trykket. Grapeseed oil is high in vitamin E and is 76% essential fatty acid, linoleic acid (also known as Omega 6). Grapeseed olje er høy på vitamin E og er 76% essensielle fettsyrer, linoleic acid (også kjent som Omega 6). It is low in saturated fat, contains natural chlorophyll and valuable […] Det er lite mettet fett, inneholder naturlig klorofyll og verdifulle […]
Read the full article... Les hele artikkelen ... Flax seed oil contains high levels of Omega 3 and Omega 6 fatty acids (linolenic and linoleic) all of which provide numerous health and skin benefits. Lin seedet olje inneholder høye nivåer av Omega 3 og omega 6 fettsyrer (linolenic og linoleic) som alle har mange helse-og huden fordeler. It is said that these essential fatty acids are vital for various health functions: digestion, brain development, circulation, skin and anti-aging and to combat inflammation. Det er sagt at disse essensielle fettsyrene er viktige for ulike helse-funksjoner: fordøyelse, hjernens utvikling, sirkulasjon, hud og anti-aldring og å bekjempe betennelser. The color of this […] Fargen på denne […]
Read the full article... Les hele artikkelen ...