Palm Kernel Nut Oil

Denne oljen er innhentet fra kjerner, hentet fra den sprakk nøtter i håndflaten. Denne oljen inneholder store andelen lauric syre, dens kjemiske sammensetningen er ganske forskjellig fra i håndflaten olje, og brukes hovedsakelig for å lage såpe. Palm kernel olje er en lauric type, ligner kokos olje og produserer hardt [...]

Les hele artikkelen ...
Skrevet i Palm Kernel på 15 mar 2009, 11:29 av Michael Comments Off

Neem Nut Oil

Dette er en tykk, mørk farget olje. Neem Seed Oil, Azadirachta indikasjon (INCI: Azadirachta indikasjon) The neem seedet kjerne er svært rik på fettsyrer, ofte opp til 50% av kjernen i vekt. Neem seedet olje er svært bitter med hvitløk / svovel lukt; den inneholder vitamin E og andre essensielle aminosyrer. Neem olje [...]

Les hele artikkelen ...
Posted in Neem på 14 mar 2009, 12:51 av Michael Comments Off

Macadamia Nut Oil

Macadamia integrifolia: Dette treet er innfødt til Australia. Også kjent som Queensland nut olje, denne kald presset olje er høy i palmitoleic syre, en monounsaturated fatty acid som fungerer som en antioksidant, og hindre forverring av celle membraner. For modne huden er det Hydrating og milde. Det er et skall smøremiddel og er lett absorberes av [...]

Les hele artikkelen ...
Posted in Macadamia på 12 mars, 2009, 2:42 pm av Michael Comments Off

Kukui Nut Oil

Kukui Nut Oil Aleurites moluccana. Kukui mutter olje, brakt til Hawaii ved tidlig Polynesiske nybyggere, er raskt absorbert i huden. Kukui mutter olje er høy i linoleic og linolenic essensielle fettsyrer. Utmerket for huden condition etter søndag eksponering, samt for akne, Eksem, psoriasis, hemorroider, tørr / rynket hud og gir god beskyttelse for [...]

Les hele artikkelen ...
Posted in Kukui på 10 mars, 2009, 4:27 pm av Michael Comments Off

Jojoba Nut Oil

Jojoba organiske (Simmondsia chinensis): Jojoba organisk ligner i sammensetningen til menneskets naturlige hud oljer. Det trenger gjennom huden raskt å ernære den; også Gjør og moisturizes modent og tørr hud. Jojoba bidrar til å helbrede betent hud forhold som psoriasis eller noen form for dermatitis, bidrar kontroll akne og fet scalps. Siden det har [...]

Les hele artikkelen ...
Posted in Jojoba på 9 mars 2009, 5:40 pm av Michael Comments Off

«Forrige Side - Neste Side»

Lukke
E-post Det