Palm Kernel Nut Oil Palm Kernel Olej z orzechów

This oil is obtained from the kernels, taken from the cracked nuts of the palm. To jest olej uzyskane z jąder, pobranych z krakingu z orzechów palmowych. This oil contains large proportions of lauric acid, its chemical composition is quite different from that of palm oil, and is used chiefly for making soap. Ten olej zawiera duże rozmiary kwasu laurynowego, jego skład chemiczny jest zupełnie inny od tego z oleju palmowego i jest wykorzystywany głównie do produkcji mydła. Palm kernel oil is a lauric type, similar to coconut oil and produces hard […] Palm jądra olej jest laurynowego typu, podobne do olej kokosowy i produkuje twardy […]

Read the full article... Przeczytaj pełny artykuł ...
Posted in Palm Kernel on Jul 2nd, 2008, 2:31 pm by michael Posted in Palm Kernel na 2 lipca 2008, 2:31 pm Michael

Neem Nut Oil Neem Olej z orzechów

This is a thick, dark colored oil. Jest to gruba, ciemna kolorowe ropy naftowej. Neem Seed Oil, Azadirachta indica (INCI: Azadirachta indica) The neem seed kernel is very rich in fatty acids, often up to 50 % of the kernel’s weight. Neem Seed Oil, Azadirachta indica (INCI: Azadirachta indica) nasiona Neem jądra jest bardzo bogate w nienasycone kwasy tłuszczowe, często nawet do 50% masy jądra. Neem seed oil is very bitter with a garlic/sulfur smell; it contains vitamin E and other essential amino acids. Neem nasion oleistych jest bardzo gorzkie z czosnku / zapach siarki; zawiera witaminę E oraz inne niezbędne aminokwasy. Neem oil […] Neem ropy […]

Read the full article... Przeczytaj pełny artykuł ...
Posted in Neem on Jul 1st, 2008, 3:25 pm by michael Przesłany w Neem dniu 1 lipca 2008, 3:25 pm Michael

Macadamia Nut Oil Olej z orzechów Macadamia

Macadamia integrifolia: This tree is native to Australia. Macadamia integrifolia: To drzewo jest natywny dla Australia. Also known as Queensland nut oil, this cold pressed oil is high in palmitoleic acid, a monounsaturated fatty acid that acts as an antioxidant, preventing deterioration of cell membranes. Również znany jako Queensland orzech ropy naftowej, w tym oleju tłoczonym na zimno jest w wysokiej Kwas oleopalmitynowy, jednonienasycone kwasy tłuszczowe, że działa jako przeciwutleniacz, zapobieganie pogarszaniu się stanu błony komórkowe. For mature skin it is hydrating and gentle. Dla dojrzałych jest nawilżania skóry i delikatnie. It is a skin lubricant and is easily absorbed by […] To jest smar skórę i jest łatwo wchłaniany przez […]

Read the full article... Przeczytaj pełny artykuł ...
Posted in Macadamia on Jun 30th, 2008, 4:38 pm by michael Przesłany w Macadamia dniu 30 czerwca 2008, 4:38 pm Michael

Kukui Nut Oil Olej z orzechów Kukui

Kukui Nut Oil Aleurites moluccana. Kukui Nut Oil Aleurites moluccana. Kukui nut oil, brought to Hawaii by early Polynesian settlers, is quickly absorbed into the skin. Olej z orzechów Kukui, doprowadzoną do początku Hawaje przez polinezyjskich osadników, jest szybko wchłaniana do skóry. Kukui nut oil is high in linoleic and linolenic essential fatty acids. Olej z orzechów Kukui jest wysoka w linolowego i linolenowego niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe. Excellent for skin conditioning after sun exposure, as well as for acne, eczema, psoriasis, hemorrhoids, dry/wrinkled skin and offers good protection for […] Doskonała dla skóry klimatyzacji po słońcu, jak również trądzik, wyprysk, łuszczyca, hemorrhoids, suche / pomarszczone skórę i zapewnia dobrą ochronę dla […]

Read the full article... Przeczytaj pełny artykuł ...
Posted in Kukui on Jun 29th, 2008, 5:30 pm by michael Przesłany w Kukui dniu 29 czerwca 2008, 5:30 pm Michael

Jojoba Nut Oil Olej z orzechów Jojoba

Jojoba organic(Simmondsia chinensis): Jojoba organic is very similar in composition to human natural skin oils. Jojoba organicznych (Simmondsia chinensis): Jojoba ekologicznej jest bardzo podobne w składzie do naturalnej ludzkiej skóry oleje. It penetrates the skin rapidly to nourish it; also softens and moisturizes mature and dry skin. Sięga skóra szybko się odżywiają; także zmiękcza i nawilża skórę dojrzałą i suche. Jojoba helps to heal inflamed skin conditions such as psoriasis or any form of dermatitis, helps control acne and oily scalps. Jojoba pomaga uzdrawiać zapalnej chorób skóry takich jak łuszczyca czy jakiejkolwiek postaci zapalenia skóry, trądzik i pomaga kontrolować olejowych automatycznie. Since it has […] Ponieważ jest […]

Read the full article... Przeczytaj pełny artykuł ...
Posted in Jojoba on Jun 28th, 2008, 7:28 pm by michael Przesłany w Jojoba w dniu 28 czerwca 2008, 7:28 pm Michael

Next Page » Następna strona »

Close Blisko
E-mail It E-mail It