Jojoba Nut Oil Olej z orzechów Jojoba

Jojoba organic(Simmondsia chinensis): Jojoba organic is very similar in composition to human natural skin oils. Jojoba organicznych (Simmondsia chinensis): Jojoba ekologicznej jest bardzo podobne w składzie do naturalnej ludzkiej skóry oleje. It penetrates the skin rapidly to nourish it; also softens and moisturizes mature and dry skin. Sięga skóra szybko się odżywiają; także zmiękcza i nawilża skórę dojrzałą i suche. Jojoba helps to heal inflamed skin conditions such as psoriasis or any form of dermatitis, helps control acne and oily scalps. Jojoba pomaga uzdrawiać zapalnej chorób skóry takich jak łuszczyca czy jakiejkolwiek postaci zapalenia skóry, trądzik i pomaga kontrolować olejowych automatycznie. Since it has […] Ponieważ jest […]

Read the full article... Przeczytaj pełny artykuł ...
Posted in Jojoba on Jun 28th, 2008, 7:28 pm by michael Przesłany w Jojoba w dniu 28 czerwca 2008, 7:28 pm Michael

Hemp Nut Oil Konopie Olej z orzechów

Hemp seeds produce a vegetable oil that is high in protein and can be used within a variety of foods and cosmetics. Nasiona konopi produkcji oleju roślinnego, że ma wysoką zawartość białka i mogą być wykorzystane w różnych żywności i kosmetyków. The hemp seed oil we offer you is considered “ultra natural”, is minimally refined, and is obtained by cold, expeller-pressed method. Nasiona konopi ropy oferujemy jest uważane za "bardzo naturalny", jest minimalnie rafinowane, a uzyskane przez zimno, wytłoki-wciśnięty metody. It has a characteristic vegetable odor with a yellow to green color. Ma charakterystyczny warzyw odor z żółtego na zielony kolor. […]

Read the full article... Przeczytaj pełny artykuł ...
Posted in Hemp on Jun 27th, 2008, 7:35 pm by michael Wysłany konopi na 27 czerwca 2008, 7:35 pm Michael

Hazelnut Oil Ropa orzech laskowy

Hazelnut oil, 8 oz. Orzech laskowy ropy naftowej, 8 uncji Hazelnut Oil Corylus avellana Hazelnuts yield a pale amber oil with a pleasant aroma. Ropa Corylus avellana orzech laskowy Orzechy laskowe plon blady bursztynu ropy naftowej, o przyjemnym zapachu. Its composition is similar to almond oil for which it’s often substituted. Jej skład jest podobny do olej migdałowy, dla których jest to często zastępować. This is the only fixed nut oil with an astringent quality, making it beneficial for use on oily skin. To jest tylko ustalone olej z orzechów astringent jakości, co korzystne dla skóry tłustej w sprawie wykorzystania. It absorbs quickly and is useful […] To wchłania się szybko i przydatnych […]

Read the full article... Przeczytaj pełny artykuł ...
Posted in Hazelnut on Jun 26th, 2008, 11:30 pm by michael Przesłany w orzech laskowy w dniu 26 czerwca 2008, 11:30 pm Michael

Grapeseed Nut Oil Grapeseed Olej z orzechów

Grapeseed Oil ( Vitis vinifera ) is an ecologically sound product that is made from the seeds of grapes after the wine is pressed. Grapeseed Oil (Vitis vinifera) jest z punktu widzenia ekologii, że produkt jest wykonany z nasion winogron po wino jest wciśnięty. Grapeseed oil is high in vitamin E and is 76% essential fatty acid, linoleic acid (also known as Omega 6). Grapeseed ropy jest wysoka w witaminy E i 76% zasadniczych kwasów tłuszczowych, kwasu linolowego (znany również jako Omega 6). It is low in saturated fat, contains natural chlorophyll and valuable […] To ma niską zawartość tłuszczów nasyconych, zawiera naturalny chlorofil i cennych […]

Read the full article... Przeczytaj pełny artykuł ...
Posted in Grapeseed on Jun 25th, 2008, 10:34 pm by michael Przesłany w Grapeseed dniu 25 czerwca 2008, 10:34 pm Michael

Flax Nut Oil Len Olej z orzechów

Flax seed oil contains high levels of Omega 3 and Omega 6 fatty acids (linolenic and linoleic) all of which provide numerous health and skin benefits. Len nasion oleistych zawiera wysoki poziom Omega 3 i Omega 6 kwasów tłuszczowych (linolowego i linolenowego), z których wszystkie zapewniają liczne korzyści dla zdrowia i skóry. It is said that these essential fatty acids are vital for various health functions: digestion, brain development, circulation, skin and anti-aging and to combat inflammation. Mówi się, że te niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe są niezbędne dla zdrowia różnych funkcji: trawienia, rozwój mózgu, obiegu, skóry i Anti-Aging i zwalczania stanu zapalnego. The color of this […] Kolor ten […]

Read the full article... Przeczytaj pełny artykuł ...
Posted in Flax on Jun 24th, 2008, 10:25 pm by michael Wysłany lnu na 24 czerwca 2008, 10:25 pm Michael

« Previous PageNext Page » «Poprzednia strona - Następna strona»

Close Blisko
E-mail It E-mail It