Palm Kernel Nut Oil

Ten olej jest otrzymywany z jąder, pobranych z krakingu z orzechów palmowych. Ten olej zawiera duże proporcje kwasu laurynowego, jego skład chemiczny jest zupełnie inny od tego z oleju palmowego i jest wykorzystywany głównie do produkcji mydła. Oleju palmowego jądra jest laurynowego typu, podobnie jak olej kokosowy i produkuje twardy [...]

Przeczytaj cały artykuł ...
Posted in Palm Kernel na 15 marzec 2009, 11:29 Michael Komentarze Off

Neem Nut Oil

Jest to gruba, ciemna kolorze oleju. Neem Seed Oil, Azadirachta indica (INCI: Azadirachta indica) The neem seed jądra jest bardzo bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe, często do 50% masy jądra. Neem Olej z nasion jest bardzo gorzkie z czosnku / zapach siarki; zawiera witaminę E i inne niezbędne aminokwasy. Neem ropy [...]

Przeczytaj cały artykuł ...
Posted in Neem w dniu 14 marca 2009, 12:51 Michael Komentarze Off

Olej z orzechów macadamia

Macadamia integrifolia: To drzewo jest native do Australii. Znany również jako Queensland orzechów olej ten zimny Naciśnięty ropy jest wysoka w palmitoleic kwasu, a monounsaturated kwasów tłuszczowych, które działa jako przeciwutleniacz, zapobieganie degradacji błony komórkowe. Dla skóry dojrzałej jest hydrating i delikatne. Jest to skóra smaru i jest łatwo wchłaniany przez [...]

Przeczytaj cały artykuł ...
Posted in Macadamia na 12 marca, 2009, 2:42 pm przez Michaela Komentarze Off

Kukui Nut Oil

Kukui Nut Oil Aleurites moluccana. Kukui olej z orzechów, wniesioną na Mazurach na początku Polynesian osadników, szybko wchłania się w skórę. Kukui olej z orzechów jest wysoka w linolowego i linolenowego niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe. Doskonała dla skóry klimatyzacja po słońcu, jak również trądzik, egzema, łuszczyca, hemoroidy, suchy / pomarszczony skórę i zapewnia dobrą ochronę dla [...]

Przeczytaj cały artykuł ...
Posted in Kukui dniu 10 marca 2009, 4:27 pm przez Michaela Komentarze Off

Jojoba Nut Oil

Jojoba organicznych (Simmondsia chinensis): jojoba organicznych jest bardzo podobne w składzie ludzkich naturalnej skóry oleje. Sięga skóry szybko ożywiać ją, a także zmiękcza i nawilża skórę dojrzałą i suche. Jojoba pomaga uzdrowić zapalnych chorób skóry, takich jak łuszczyca, czy jakiejkolwiek formy zapalenie skóry, pomaga kontrolować trądzik i tłustych scalps. Ponieważ nie ma [...]

Przeczytaj cały artykuł ...
Posted in jojoba dniu 9 marca 2009, 5:40 pm przez Michaela Komentarze Off

«Poprzednia strona - Następna strona»

Blisko
E-mail to