This oil is obtained from the kernels, taken from the cracked nuts of the palm. Acest ulei este obţinut de la kernel-uri, luate din fructe cu coajă crăpată de palmier. This oil contains large proportions of lauric acid, its chemical composition is quite different from that of palm oil, and is used chiefly for making soap. Aceasta conţine ulei de mari proporţii de acid lauric, compoziţia sa chimică, este destul de diferit de cel de ulei de palmier, şi este folosit în principal pentru a face sapun. Palm kernel oil is a lauric type, similar to coconut oil and produces hard […] Palm kernel-ul este un ulei de tip lauric, similar cu ulei de nuca de cocos si produce greu […] Read the full article... Citeşte tot articolul ... This is a thick, dark colored oil. Aceasta este o groase, colorate de ulei de întuneric. Neem Seed Oil, Azadirachta indica (INCI: Azadirachta indica) The neem seed kernel is very rich in fatty acids, often up to 50 % of the kernel’s weight. Neem Seed Oil, Azadirachta indica (INCI: Azadirachta indica) neem seminţe de kernel este foarte bogat în acizi graşi, deseori până la 50% din greutatea proprie a kernel-ului. Neem seed oil is very bitter with a garlic/sulfur smell; it contains vitamin E and other essential amino acids. Neem seminţe de ulei este foarte amar cu un usturoi / sulf miros; le conţine vitamina E şi alte esenţiale de amino-acizi. Neem oil […] Neem ulei […] Read the full article... Citeşte tot articolul ... Macadamia integrifolia: This tree is native to Australia. Macadamia integrifolia: Acest arbore este nativ in Australia. Also known as Queensland nut oil, this cold pressed oil is high in palmitoleic acid, a monounsaturated fatty acid that acts as an antioxidant, preventing deterioration of cell membranes. De asemenea, este cunoscut ca Queensland ulei de nuci, acest ulei presat la rece este ridicat în acid palmitoleic, un monounsaturated acizi graşi, care actioneaza ca un antioxidant, prevenind deteriorarea celulelor membranele. For mature skin it is hydrating and gentle. Pentru pielea matura este hydrating şi blânzi. It is a skin lubricant and is easily absorbed by […] Este o piele lubricant si este usor de absorbit de […] Read the full article... Citeşte tot articolul ... Kukui Nut Oil Aleurites moluccana. Kukui Nut Oil Aleurites moluccana. Kukui nut oil, brought to Hawaii by early Polynesian settlers, is quickly absorbed into the skin. Ulei de nuci Kukui, a adus la începutul lui polineziene Hawaii de colonisti, se absoarbe rapid în piele. Kukui nut oil is high in linoleic and linolenic essential fatty acids. Ulei de nuci Kukui este ridicat în linoleic si linolenic esenţiale acizi graşi. Excellent for skin conditioning after sun exposure, as well as for acne, eczema, psoriasis, hemorrhoids, dry/wrinkled skin and offers good protection for […] Excelent pentru piele condiţionat după expunerea la soare, cat si pentru acnee, eczeme, psoriazis, hemorrhoids, uscat / wrinkled pielii şi oferă o bună protecţie pentru […] Read the full article... Citeşte tot articolul ... Jojoba organic(Simmondsia chinensis): Jojoba organic is very similar in composition to human natural skin oils. Jojoba organice (Simmondsia chinensis): Jojoba organice este foarte similară în compoziţie pentru a pielii uleiuri naturale umane. It penetrates the skin rapidly to nourish it; also softens and moisturizes mature and dry skin. Ea patrunde în piele nourish rapid la ea; Estompează de asemenea, şi moisturizes a ajuns la maturitate şi uscăciunea pielii. Jojoba helps to heal inflamed skin conditions such as psoriasis or any form of dermatitis, helps control acne and oily scalps. Jojoba ajută să vindece inflamaţie a pielii, cum ar fi condiţiile de psoriazis sau orice forma de dermatita, ajută la controlul şi oily scalps acnee. Since it has […] Din moment ce le-a […] Read the full article... Citeşte tot articolul ... Next Page » Next Page » |
| |