Jojoba organic(Simmondsia chinensis): Jojoba organic is very similar in composition to human natural skin oils. Jojoba organice (Simmondsia chinensis): Jojoba organice este foarte similară în compoziţie pentru a pielii uleiuri naturale umane. It penetrates the skin rapidly to nourish it; also softens and moisturizes mature and dry skin. Ea patrunde în piele nourish rapid la ea; Estompează de asemenea, şi moisturizes de matur şi uscăciunea pielii. Jojoba helps to heal inflamed skin conditions such as psoriasis or any form of dermatitis, helps control acne and oily scalps. Jojoba ajută să vindece inflamaţie a pielii, cum ar fi condiţiile de psoriazis sau orice forma de dermatita, ajută la controlul şi oily scalps acnee. Since it has […] Din moment ce le-a […]
Read the full article... Citeşte tot articolul ... Hemp seeds produce a vegetable oil that is high in protein and can be used within a variety of foods and cosmetics. Cânepă seminţe produce un ulei vegetal care este ridicat în proteine şi poate fi utilizat în termen de o varietate de alimente şi cosmetice. The hemp seed oil we offer you is considered “ultra natural”, is minimally refined, and is obtained by cold, expeller-pressed method. Ulei de seminţe de cânepă pe care le oferim este considerat "dincolo naturale", este minimally rafinat, şi este obţinută prin frig, expeller-presate metodă. It has a characteristic vegetable odor with a yellow to green color. Ea are o caracteristică de legume odor cu o culoare verde la galben. […]
Read the full article... Citeşte tot articolul ... Hazelnut oil, 8 oz. Alune de ulei, 8 oz. Hazelnut Oil Corylus avellana Hazelnuts yield a pale amber oil with a pleasant aroma. Alune de Petrol Corylus avellana Alune funduc palid un randament de ulei de chihlimbar cu o placuta aroma. Its composition is similar to almond oil for which it’s often substituted. Compoziţia sa este similară cu alune de ulei pentru care este adesea înlocuieşte. This is the only fixed nut oil with an astringent quality, making it beneficial for use on oily skin. Aceasta este doar fix de ulei de nuci cu o calitate astringent, făcându-l benefic pentru utilizare pe pielea oily. It absorbs quickly and is useful […] Se absoarbe rapid si este util […]
Read the full article... Citeşte tot articolul ... Grapeseed Oil ( Vitis vinifera ) is an ecologically sound product that is made from the seeds of grapes after the wine is pressed. Grapeseed Petrol (Vitis vinifera) din punct de vedere ecologic este un sunet produs care este fabricat din seminte de struguri de vin după ce este presat. Grapeseed oil is high in vitamin E and is 76% essential fatty acid, linoleic acid (also known as Omega 6). Grapeseed petroliere este ridicat în vitamina E şi de 76% este esenţial în acizi graşi, acid linoleic (cunoscută şi sub numele de Omega 6). It is low in saturated fat, contains natural chlorophyll and valuable […] Este redus în grăsimi saturate, conţine chlorophyll naturale valoroase şi […]
Read the full article... Citeşte tot articolul ... Flax seed oil contains high levels of Omega 3 and Omega 6 fatty acids (linolenic and linoleic) all of which provide numerous health and skin benefits. Inului de ulei de seminţe conţine un nivel ridicat de Omega 3 şi Omega 6 acizi graşi (linoleic si linolenic) toate de sănătate, care oferă numeroase avantaje şi piele. It is said that these essential fatty acids are vital for various health functions: digestion, brain development, circulation, skin and anti-aging and to combat inflammation. Se spune că esenţiale în acizi graşi sunt vitale pentru diverse funcţii de sănătate: digestie, dezvoltarea creierului, circulaţie, pielii şi anti-îmbătrânire şi pentru a combate inflamaţia. The color of this […] De culoare a acestui […]
Read the full article... Citeşte tot articolul ...