Shea Nut Oil Shea Nut Oil
Shea Butter (Butyrospermum parkii) is obtained by cold pressing of the fruits (seeds) of the karité tree followed by a full refining process. Unt Shea (Butyrospermum parkii) este obţinut prin presare la rece din fructe (seminţe) de karité, urmat de un copac plin proces de rafinare. During the pressing of the butter, a liquid fraction appears as shea oil which offers an exceptional skin feel. În timpul de presare de unt, un lichid apare ca fracţie de ulei de Shea excepţionale, care oferă un simt pielea. Shea is well known to assist cutaneous dryness, dermatitis and dermatoses, eczema, solar erythema and burns. Shea este bine cunoscut pentru a asista uscăciunii cutanate, dermatite si dermatoze, eczeme, eritem si arsuri solare. In Europe this oil is used in foods and confections to replace fats and to enhance food texture and flavor. În Europa, acest ulei este folosit în produsele alimentare şi de confectii pentru a înlocui şi pentru a spori grăsimi alimentare textura si aroma. The oil is golden in color. Uleiul este de aur în culoare. Suggested uses: Use from 3% to 20% in creams and lotions, soaps and balms, or 100% pure as a moisturizing serum or massage oil. Sugestii de utilizare: Utilizarea de la 3% la 20% în creme şi lotions, săpunuri şi balms, sau pur 100% ca o moisturizing ser sau ulei de masaj. Use it in lip balms, body butters, soap and other toiletries where you might prefer a liquid oil rather than solid shea butter. Folosiţi-l în buzelor balms, Marcile noastre, săpun şi celelalte de toaletă, unde s-ar putea să preferaţi un lichid, mai degrabă decât solide de ulei de unt Shea. This oil can be used straight as a massage oil or can become part of a massage oil blend. Acest ulei poate fi folosit direct ca un ulei de masaj sau poate deveni parte dintr-un amestec de ulei de masaj. Shelf life: @18 months if properly stored. Perioada de valabilitate: 18 luni, dacă @ depozitate corect. SAP value: 170-195. SAP valoare: 170-195. INCI: Butyrospermum Parkii Seed Oil. INCI: Butyrospermum Parkii Seed Oil.
Shea Oil Shea Petrol | |
| |
Forms Available : oil, butter Formulare Disponibile: ulei, unt Shea Oil - butyrospermum parkii - Shea is well known to assist cutaneous dryness, dermatitis and dermatoses, eczema, solar erythema and burns. Shea Petrol - butyrospermum parkii - Shea este bine cunoscut pentru a asista uscăciunii cutanate, dermatite si dermatoze, eczeme, eritem si arsuri solare. In Europe this oil is used in foods and confections to replace fats and to enhance food texture and flavor. În Europa, acest ulei este folosit în produsele alimentare şi de confectii pentru a înlocui şi pentru a spori grăsimi alimentare textura si aroma. The oil is golden in color. Uleiul este de aur în culoare. Suggested uses: Use from 3% to 20% in creams and lotions, soaps and balms, or 100% pure as a moisturizing serum or massage oil. Sugestii de utilizare: Utilizarea de la 3% la 20% în creme şi lotions, săpunuri şi balms, sau pur 100% ca o moisturizing ser sau ulei de masaj. Use it in lip balms, body butters, soap and other toiletries where you might prefer a liquid oil rather than solid shea butter. Folosiţi-l în buzelor balms, Marcile noastre, săpun şi celelalte de toaletă, unde s-ar putea să preferaţi un lichid, mai degrabă decât solide de ulei de unt Shea. This oil can be used straight as a massage oil or can become part of a massage oil blend. Acest ulei poate fi folosit direct ca un ulei de masaj sau poate deveni parte dintr-un amestec de ulei de masaj. Aromatherapy & Health Uses : Shea is well known to assist cutaneous dryness, dermatitis and dermatoses, eczema, solar erythema and burns. Aromaterapie & Sănătate Utilizeaza: Shea este bine cunoscut pentru a asista uscăciunii cutanate, dermatite si dermatoze, eczeme, eritem si arsuri solare. [ Purchase Shea Oil Based Products ] [Cumpara produse pe bază de ulei Shea] - -- [ Recipes ] [Retete culinare] | |























