Palm Kernel ulei de nuci

Acest ulei se obţine de la kernel-uri, luate de la cracare nuci de palmier. Acest ulei conţine mari proporţii de lauric acid, compoziţia sa chimică, este destul de diferit de cel de ulei de palmier, şi este folosit în principal pentru a face săpun. Nucleu de ulei de palmier este un tip lauric, similar cu ulei de nucă de cocos şi produce greu [...]

Citeşte întregul articol ...
Clasat in Palm Kernel pe 15 martie 2009, 11:29 de Michael Comments Off

Neem de ulei de nuci

Aceasta este o grosime, colorat întuneric ulei. Neem ulei vegetal, Azadirachta indica (INCI: Azadirachta indica) de neem seminţe de kernel este foarte bogat în acizi graşi, de multe ori până la 50% din greutate a kernel-ului. Neem seminţe de ulei este foarte amare cu usturoi / sulf miros; acesta conţine vitamina E şi alte esenţiale aminoacizi. Neem petrol [...]

Citeşte întregul articol ...
Postat în Neem pe 14 martie 2009, 12:51 de Michael Comments Off

Macadamia de ulei de nuci

Macadamia integrifolia: Acest arbore este nativ pentru a australia. De asemenea, este cunoscut ca Queensland de ulei de nuci, acest ulei presat la rece este mare în palmitoleic acid, un monounsaturated de acizi graşi care acţionează ca un antioxidant, prevenind deteriorarea celulelor membrane. Pentru pielea matură este hydrating şi blând. Este un lubrifiant şi pielea este usor de absorbit de [...]

Citeşte întregul articol ...
Postat în Macadamia pe 12 martie 2009, 2:42 pm de Michael Comments Off

Kukui de ulei de nuci

Kukui de ulei de nuci Aleurites moluccana. Ulei de nuci Kukui, adus în Hawaii de timpuriu polineziene colonisti, este rapid absorbit in piele. Ulei de nuci Kukui este mare în linoleic şi linolenic esenţial acizi graşi. Excelent pentru piele condiţionat după ce duminică de expunere, precum şi pentru acnee, eczeme, psoriazis, hemoroizi, uscat / zbârcit pielea şi oferă o bună protecţie pentru [...]

Citeşte întregul articol ...
Postat în Kukui pe 10 martie 2009, 4:27 pm de Michael Comments Off

Jojoba ulei de nuci

Jojoba organice (Simmondsia chinensis): Jojoba organice este foarte similar în compoziţia umane uleiuri naturale ale pielii. Este penetrează pielea rapid pentru a hrăni o; de asemenea, Estompează şi moisturizes matur şi pielea uscată. Jojoba ajuta la vindecarea pielii inflamate condiţii, cum ar fi psoriazis sau orice altă formă de dermatită, ajută la controlul acnee şi gras scalps. Din moment ce le-a [...]

Citeşte întregul articol ...
Postat în Jojoba pe 9 martie 2009, 5:40 pm de Michael Comments Off

«Previous Page - Next Page»

Închide
E-mail It