Uses Of Nut Oils Utilizarea de uleiuri Nut
Nut Oils are very popular in cooking where a nut oil can provide flavor or be a carrier for flavor. Nut uleiuri sunt foarte populare în cazul în care un gatit de ulei de nuci poate oferi aroma sau să fie un transportator pentru aroma. When the oil is the carrier for another flavor then it is a “carrier oil”. Când uleiul este de transportator pentru o altă variantă, atunci este un "transportator de petrol". Many oils are “carrier oils”. Multe uleiuri sunt "transportator uleiuri".
Health applications also widely use nut oils. Sănătate cererilor de asemenea, utilizarea pe scară largă nuci uleiuri.
Nut Oils are used in perfumes, soaps, lotions, cosmetics, and other beauty products. Nut uleiuri sunt folosite in parfumuri, sapunuri, lotions, cosmetice, si alte produse de frumusete.
Nut Oils are also used in the production of practical items such as paint. Nut uleiuri sunt, de asemenea, utilizate în producţia de elemente practice, cum ar fi vopsea.






















