Palm Kernel Nut Oil Palm Kernel Nut Oil

This oil is obtained from the kernels, taken from the cracked nuts of the palm. Detta oljan utvinns ur kärnorna tas från knäckta nötter av palm. This oil contains large proportions of lauric acid, its chemical composition is quite different from that of palm oil, and is used chiefly for making soap. Denna olja innehåller stora proportioner laurinsyra, dess kemiska sammansättning är helt annorlunda än palmolja, och används främst för att göra tvål. Palm kernel oil is a lauric type, similar to coconut oil and produces hard […] Palmkärnsolja är en laurinsyra typ, liknande kokosolja och producerar hårt […]

Read the full article... Läs hela artikeln ...
Posted in Palm Kernel on Jul 2nd, 2008, 2:31 pm by michael Posted i Palm Kernel den 2 juli 2008, 2:31 pm från Michael

Neem Nut Oil Neem Nut Oil

This is a thick, dark colored oil. Detta är en tjock, mörk färgad olja. Neem Seed Oil, Azadirachta indica (INCI: Azadirachta indica) The neem seed kernel is very rich in fatty acids, often up to 50 % of the kernel’s weight. Neem Seed Oil, Azadirachta indica (INCI: Azadirachta indica) Neem utsäde kärna är mycket rik på fettsyror, ofta upp till 50% av kärnans vikt. Neem seed oil is very bitter with a garlic/sulfur smell; it contains vitamin E and other essential amino acids. Neem fröolja är mycket bitter med vitlök / svavel lukt och innehåller E-vitamin och andra essentiella aminosyror. Neem oil […] Neem olja […]

Read the full article... Läs hela artikeln ...
Posted in Neem on Jul 1st, 2008, 3:25 pm by michael Posted in Neem den 1 juli 2008, 3:25 pm från Michael

Macadamia Nut Oil Macadamia Nut Oil

Macadamia integrifolia: This tree is native to Australia. Macadamia integrifolia: Det här trädet är infödd till Australien. Also known as Queensland nut oil, this cold pressed oil is high in palmitoleic acid, a monounsaturated fatty acid that acts as an antioxidant, preventing deterioration of cell membranes. Kallas även Queensland nut olja, denna kalla pressade oljan är hög i Palmitinoljesyra syra, en enkelomättade fettsyror som fungerar som en antioxidant, förebygga försämring av cellens membran. For mature skin it is hydrating and gentle. För mogen hud det är hydrating och milda. It is a skin lubricant and is easily absorbed by […] Det är en hud smörjmedel och är lätt upp av […]

Read the full article... Läs hela artikeln ...
Posted in Macadamia on Jun 30th, 2008, 4:38 pm by michael Posted in Macadamia den 30 juni 2008, 4:38 pm från Michael

Kukui Nut Oil Kukui Nut Oil

Kukui Nut Oil Aleurites moluccana. Kukui Nut Oil Aleurites moluccana. Kukui nut oil, brought to Hawaii by early Polynesian settlers, is quickly absorbed into the skin. Kukui nut olja, har förts till Hawaii i början av polynesiska bosättarna, är snabbt upp av huden. Kukui nut oil is high in linoleic and linolenic essential fatty acids. Kukui nut olja är hög i linolsyra och linolenic essentiella fettsyror. Excellent for skin conditioning after sun exposure, as well as for acne, eczema, psoriasis, hemorrhoids, dry/wrinkled skin and offers good protection for […] Utmärkt för huden conditioning efter solexponering samt för akne, eksem, psoriasis, hemorrhoids, torr / skrynklas huden och ger bra skydd för […]

Read the full article... Läs hela artikeln ...
Posted in Kukui on Jun 29th, 2008, 5:30 pm by michael Posted in Kukui den 29 juni 2008, 5:30 pm från Michael

Jojoba Nut Oil Jojoba Nut Oil

Jojoba organic(Simmondsia chinensis): Jojoba organic is very similar in composition to human natural skin oils. Jojoba organiskt (Simmondsia chinensis): Jojoba ekologiskt är mycket likartad i sammansättningen för människors naturliga hud oljor. It penetrates the skin rapidly to nourish it; also softens and moisturizes mature and dry skin. Det penetrerar huden snabbt att utfodra den, även softens och moisturizes mogen och torr hud. Jojoba helps to heal inflamed skin conditions such as psoriasis or any form of dermatitis, helps control acne and oily scalps. Jojoba hjälper till att läka inflammerad hudåkommor såsom psoriasis eller någon form av dermatit, hjälper kontrollera akne och fet scalps. Since it has […] Eftersom det har […]

Read the full article... Läs hela artikeln ...
Posted in Jojoba on Jun 28th, 2008, 7:28 pm by michael Posted in Jojoba den 28 juni 2008, 7:28 pm från Michael

Next Page » Nästa sida »

Close Nära
E-mail It E-post Det