Walnut Oil Walnut Oil
Walnut oil (Juglans regia): Very unsaturated, walnut oil presents good moisturizing, anti-aging, regenerative, emollient and toning properties. Walnut olja (Juglans regia): Mycket omättade, valnöt olja presenterar goda moisturizing, anti-aging, regenerativ, lugnande och stärkande egenskaper. This oil is obtained from walnut kernels by cold expression and subsequent refining. Denna olja erhålls från valnötter med kallt uttryck och efterföljande raffinering. Walnuts are unique among nuts because the essential fat they contain is primarily polyunsaturated (the source of omega-3 fatty acids.). Valnötter är unik bland nötter eftersom de väsentliga fett de innehåller är främst fleromättade (källan till omega-3 fettsyror.). Walnuts contain a host of other important vitamins and minerals. Valnötter innehåller en mängd andra viktiga vitaminer och mineraler. Walnut oil is a clear, grease less, penetrating oil, that is a rich source of fatty acids essential to maintaining the skin’s cellular integrity. Walnut oil är en klar, fett mindre, penetrerande olja, som är en rik källa av fettsyror avgörande för att bibehålla hudens cellulära integritet. Walnut oil is not a cooking oil; high heat destroys its delicate flavor. Walnut olja inte är en matolja, hög värme förstör sin delikata smak. Where it does shine is as an ingredient in a salad dressing or a fresh pasta sauce. Om det har shine är som en ingrediens i en salladsdressing eller en färsk pasta sås. It can be used in any cosmetic product as an active principal or as a carrier in the oily phase, without any proportion limit. Det kan användas vid en kosmetisk produkt som en aktiv huvudmannen eller som bärare i fet fas, utan andel gräns. Shelf life if refrigerated: at least 6 months. Hållbarhet om kyld: minst 6 månader. SAP: 189-198 INCI: Walnut (Juglans regia) oil. SAP: 189-198 INCI: valnöt (Juglans regia) olja.
Walnut Oil Walnut Oil | |
| |
Forms Available : oil Blanketter Tillgänglig: olja Walnut Oil - juglans regia - Very unsaturated, walnut oil presents good moisturizing, anti-aging, regenerative, emollient and toning properties. Walnut Oil - Juglans regia - Mycket omättade, valnöt olja presenterar goda moisturizing, anti-aging, regenerativ, lugnande och stärkande egenskaper. This oil is obtained from walnut kernels by cold expression and subsequent refining. Denna olja erhålls från valnötter med kallt uttryck och efterföljande raffinering. Walnuts are unique among nuts because the essential fat they contain is primarily polyunsaturated -the source of omega-3 fatty acid. Valnötter är unik bland nötter eftersom de väsentliga fett de innehåller är främst fleromättade-källan av omega-3 fettsyror. Walnuts contain a host of other important vitamins and minerals. Valnötter innehåller en mängd andra viktiga vitaminer och mineraler. Walnut oil is a clear, grease less, penetrating oil, that is a rich source of fatty acids essential to maintaining the skin’s cellular integrity. Walnut oil är en klar, fett mindre, penetrerande olja, som är en rik källa av fettsyror avgörande för att bibehålla hudens cellulära integritet. Walnut oil is not a cooking oil; high heat destroys its delicate flavor. Walnut olja inte är en matolja, hög värme förstör sin delikata smak. Where it does shine is as an ingredient in a salad dressing or a fresh pasta sauce. Om det har shine är som en ingrediens i en salladsdressing eller en färsk pasta sås. It can be used in any cosmetic product as an active principal or as a carrier in the oily phase, without any proportion limit. Det kan användas vid en kosmetisk produkt som en aktiv huvudmannen eller som bärare i fet fas, utan andel gräns. Aromatherapy & Health Uses : Very unsaturated, walnut oil presents good moisturizing, anti-aging, regenerative, emollient and toning properties. Aromaterapi & Hälsa Använder: Mycket omättade, valnöt olja presenterar goda moisturizing, anti-aging, regenerativ, lugnande och stärkande egenskaper. [ Purchase Walnut Oil Based Products ] [Inköp Walnut Oil baserade produkter] - -- [ Recipes ] [Recept] | |























